To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - Prośba o admina // opar

Szczubel - Wto 02 Wrz, 2008 18:14

Elllana nana:PP yess
btw
i.S.b napisał/a:
Jakoś nigdy się niczym specjalnym nie zasłużyłeś podczas gry.
a co takiego miałby zrobić? sory ale nie rozumiem :/
i.S.b - Wto 02 Wrz, 2008 18:51

Szczubel napisał/a:
Elllana nana:PP yess
btw
i.S.b napisał/a:
Jakoś nigdy się niczym specjalnym nie zasłużyłeś podczas gry.
a co takiego miałby zrobić? sory ale nie rozumiem :/

N.p: przeklinanie(czasem, to czasem, ale swoje słyszałem), nigdy też nie widziałem, żeby upominał graczy odnośnie ich zachowania, czyli tzw "pilnowanie porządku".
To takie dwa najprostrze przykłady, mam nadzieję, że Ci rozjaśniłem :)

x0x - Wto 02 Wrz, 2008 19:16

i.S.b napisał/a:
upominał graczy odnośnie ich zachowania, czyli tzw "pilnowanie porządku".

ja widziałem, a dokładnie słyszałem żeby upominał i po co ma zwracać uwagę np.przy Tobie
jeżeli jesteś @ i Ty powinieneś to zrobić pierwszy. Oczywiście nie mam nic do zwracania uwagi przez graczy jak jest @ też tak czasem robię z przyzwyczajenia.

mala mi - Wto 02 Wrz, 2008 19:31

choc pewnie niewiele mam do gadania, to jestem na TAK

i.s.b - wiesz, bardzo czesto sie zdarza (nie mowie tu tylko o bydzi), ze jak ktos kogos upomni, w momencie, jak admin jest na serverze, to jest wielki wrzask.

tak wiec nie miej pretensji, ze jak grasz, to zwykli gracze pozostawiaja tobie upominanie, poniewaz tak naprawde ta funkcja nalezy do twoich obowiazkow.

lydka - Wto 02 Wrz, 2008 19:34

opór :X
tak

i.S.b - Wto 02 Wrz, 2008 19:57

mala mi napisał/a:
choc pewnie niewiele mam do gadania, to jestem na TAK

i.s.b - wiesz, bardzo czesto sie zdarza (nie mowie tu tylko o bydzi), ze jak ktos kogos upomni, w momencie, jak admin jest na serverze, to jest wielki wrzask.

tak wiec nie miej pretensji, ze jak grasz, to zwykli gracze pozostawiaja tobie upominanie, poniewaz tak naprawde ta funkcja nalezy do twoich obowiazkow.

wiesz, często sie zdarza, że gram na "fejkach" i jakoś tego też nie zauważyłem ;)

foXx - Wto 02 Wrz, 2008 21:20

Ale jak jest @ na serwie to istnieje taka opcja jak say_team @ i piszesz ze ktos kogos tam za jajko uszczypnal i tyle, jak sam nie chcesz zwracac uwagi, to mozesz o tym powiedziec adminowi, bo moze akurat tego nie zauwazyle, albo byl dead jak sytuacja miala miejsce.

Ja chwilowo wstrzymuje sie od glosu, jak cos pozniej zedytuje post czy jestem na TAK czy na NIE.

no offence

Szczubel - Wto 02 Wrz, 2008 22:13

i.S.b napisał/a:
wiesz, często sie zdarza, że gram na "fejkach" i jakoś tego też nie zauważyłem ;)
ale nie przebywasz na serverze cały czas kiedy jest Elańczyk(czyt.opar xD ), a po drugie jeśli juz grasz z nim to gre skupiasz na nim, patrzysz mu na ręce co robi mówi itd ? ;)
qBert - Wto 02 Wrz, 2008 23:32

przestańcie już czatować...
każdy ma swoje zdanie na temat opara i tutaj je przedstawia.

teczufka - Sob 06 Wrz, 2008 14:02

Przyznano. Info PW/GG