To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - wywalic z mc

Uczulony` - Sob 27 Wrz, 2008 12:51

slusznie gada polac mu i ankiete dawac.
na nowe mapy :D

Sinecod - Sob 27 Wrz, 2008 13:51

leave ..eeeeeeee ... wywalic mapy!!!!!
foXx - Sob 27 Wrz, 2008 16:07

Kanker podsumowal cala prawde, sam jak widze militie, office czy inne badziewie na bydzi to szukam innego serwera, czasami sie zdaza ze wejde na tych mapach na bydzie, ale to rzadkosc. Takze jestem ZA wywaleniem kilku map z mc.
teczufka - Sob 27 Wrz, 2008 16:23

Otworzylem i scalilem
KankerNooB napisał/a:
sorki teczufka nie obraz sie nie jestes GRACZEM jestes ADMINISTRATOREM a to duza roznicz czasami idz nam na reke
dlaczego nie mozna grac mapy np co 4 ? bo ? militi nie bedzie ?
Ide Wam (wraz z cala Rada) na reke jak tylko sie da, wywalalem i dodawalem wiekokrotnie jedna i ta sama mape, zmniejszalismy czas miedzy dwoma systemami MC (nocnym, dziennym), zmniejszalismy ilosc blokowanych map. Co dla jednych jest udogodnieniem dla innych jest blokowaniem innym grania ich ulubionych map (np. sunny pojawia sie raz na tydzien bodajrze). Mapy ktore chcecie wywalac to standardy, dzieki ktorym gracze nie musza sciagac setek nowych map, czytaj 10minut sciagania = zmiana serwera przez gracza. Piszesz o sytuacji po 5 mapie, no to policzmy.
de_dust2, de_inferno, de_nuke, de_train, de_dust, de_aztec i mamy komplet 6 map. To ze brakuje danej mapy w nominacjach to tylko Wasza wina, ze jej nie nominowaliscie na say'u.

Uczulony` - Sob 27 Wrz, 2008 16:29

dust i aztec smierdza wywalic i dac cos nowego :D
ANKIETE jestes za lub przeciw wyslij pusty sms na numer 0000

@topic to co zadnych map juz nowych nie bedzie ?? tylko prosze o odpowiedz.

rdk - Sob 27 Wrz, 2008 18:18

Ja również jestem za wyrzuceniem tych mapek bo tak jak pisał Kanker po zmianie na w/w mapki serw pustoszeje z minuty na minute ;)
adaxdk - Sob 27 Wrz, 2008 19:16

Uczulony` napisał/a:
dust i aztec smierdza wywalic i dac cos nowego

sam ¶mierdzisz :) zostaw Ty je w spokoju :) tak jak Office :) wywalci cos czego na prawde NIE MA (czyt. military, sunny - chociaz to lubie, prodek- chociazz na to sienie zgodzicie)

Aqq - Sob 27 Wrz, 2008 20:17

ja w tej kwestii popieram Kankera... office moze byc ale nie militia ludzie! to taka badziewna mapa ze szok tak samo sunny czy italy porażka! jednostronne mapy! jestem za wywaleniem kilku map z mc
C_nad_C - Sob 27 Wrz, 2008 20:26

dla mnie nic się nie zmieni czy bedzie przegłosowane na TAK czy na NIE. I tak zawsze będzie d2, nuke i inne cable z milion razy w kółko (szczerze: mi sie nie podoba sama nominacja) wole grac na domowym bo przynajmniej przez chwile pogram na czym¶ innym;
żeby nie było T czeka nie wiadomo na co a CT kampi (powiecie że na innych serwerach jest tak samo? ale przynajmniej nie zawsze !! )

Ja jestem za wybraniem różnych map dla wszystkich i bez nominacji (ankieta" tak czy nie" mi nie pasuje bo co to zmieni? i tak nie gracie tych map) przez kilka map przeboleje i zagram jakie awp_map

wzr - Nie 28 Wrz, 2008 08:50

sanny jest bardzo fajn± mapk± , tylko ze zadko gran±, dlaczego ? to mnie wła¶nie dziwi ;/