To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Uczyc sie !!

qBert - Czw 02 Paź, 2008 16:05

opar napisał/a:
no to Justin chyba Ty myslisz pojęcia ..

Ucz się !! ;) :P

a ja poproszę filmik od justa jak pali swoje prawo jezdy nieuk jeden xD

Ps. Wracając do pierwotnego tematu - dzisiaj cały dzień jeździłem po Warszawie i jestem chory. Zwężenie, a kolesie na prawym na włos jeden za drugim żeby czasem ktoś z lewego (kończącego się) się nie wkleił na prawy. Prostactwo i chamstwo jest ogromne na Polskich drogach!

potek - Czw 02 Paź, 2008 17:09

w warszawie sprawdza się jedna zasada - najszybciej się jedzie prawym pasem :) .
opar - Czw 02 Paź, 2008 18:13

Moras napisał/a:
Jazda prawym pasem co przypomina bardziej tor bobslejowy niz droge w naszym kraju, mija sie z celem.

Moras nie znasz się chyba ;) :lol: bo to są nowoczesne drogi, jak wpadasz w koleinę to jedziesz do celu bez problemu i wiesz, że nie wypadniesz z trasy ;) ręce za głowę i go go go :mrgreen:

adaxdk - Czw 02 Paź, 2008 18:51

qBert napisał/a:
a ja poproszę filmik od justa jak pali swoje prawo jezdy nieuk jeden xD

jezdze dużo, widze co sie dzieje ba drodze ... myśle, widzie,
niektóry jeżdżą bezmyslnie i nie patrza na znaki.
I nie spale prawka !! :D

Moras - Czw 02 Paź, 2008 20:59

opar napisał/a:
Moras napisał/a:
Jazda prawym pasem co przypomina bardziej tor bobslejowy niz droge w naszym kraju, mija sie z celem.

Moras nie znasz się chyba ;) :lol: bo to są nowoczesne drogi, jak wpadasz w koleinę to jedziesz do celu bez problemu i wiesz, że nie wypadniesz z trasy ;) ręce za głowę i go go go :mrgreen:

trudno sie utrzymac w tym torze przy 210 na liczniku :E

qBert - Czw 02 Paź, 2008 21:43

potek napisał/a:
w warszawie sprawdza się jedna zasada - najszybciej się jedzie prawym pasem :) .

poważnie? od kilku lat jeżdżę po Warszawie samochodem i nie zauważyłem tego... Dziwne.

potek - Pią 03 Paź, 2008 07:07

co jestem w wawie wszystkie pasy zawalone a na prawym luźno, może mi się tak trafia ale zawsze się sprawdza :) .
WEGier - Pią 03 Paź, 2008 08:15

u mnie ta sama paranoja - najszybszy pas ruchu to prawy, bo wszyscy się uważają za dźolero bo mają auto to już są Pany, a chamy jeżdżą prawym .... albo np będą skręcać za 400 kilometrów w lewo więc już jadą lewym, i do tego 2km/h żeby czasem nie przejechać.
Co ja robie? czytaj wyżej :diabelek:
Ogólnie muszę sobie kupić to samo co mój kolega na uspokojenie - taką piłeczkę do ściskania podczas jazdy bo naprawdę jestem nerwowy

EDIT
jakby ktoś nie wierzył o częstochowskich talentach to proszę http://www.joemonster.org...g_czestochowski

ritarded l. - Pią 03 Paź, 2008 12:56

jadac z wilanowa d konstancina, jezdnia tuz przed k-j zweza sie z 2 pasow do jednego. kierowcy stoja kilkaset metrow na prawym pasie, lewy zostawiajac wolny. w tym miescu gdzie jest zwezka ciagle sa wypadki i kolizje gdyz ci z prawego pasa wymuszaja pierwszenstwo probujac wepchnac sie na pas. przez nerwowe hamowania, korek porusza sie 2-3 razy wolniej, niz gdy ktos blokuje na rowno pas po prawej. dlatego moim zdaniem takie lansowanie zamka jest z dupy wziete.
opar - Pią 03 Paź, 2008 16:32

Moras napisał/a:
opar napisał/a:
Moras napisał/a:

trudno sie utrzymac w tym torze przy 210 na liczniku :E

chciałbym zwrócić uwagę, iż w Polsce nie ma dróg gdzie można osiągać takie prędkości... moras pirat drogowy ?? ;) :P

hehehe WEGier - ładny kolor tej tapicerki :E