CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - To Mnie wlasnie irytuje..
bamc - Sob 11 Paź, 2008 08:30 a mnie irytuje jak sie gdzies spiesze a motorniczy jedzie jakby mial placone za godzine.. a jak jade samochodem to na zlosc korki albo jacys niedzielni kierowcy, sapiace babacie, i baby ktore jak zrobisz im miejsce w tramwaju to maja pretensje ze niby na stare wygladaja co ja sobie mysle, wkurza mnie to ze wykladowcy maja konsultacje i ich nie ma, ***cenzura*** mnie ta uczelnia ze jak cos chcesz zalatwic to nie mozna a jak chcesz sie czegos dowiedzeic to nikt nic nie wie a plan dostaje 2 dni przed rozpoczeciem roku.. ***cenzura*** mnie baby zamiast powiedziec wprost o co im chodzi operuja jakimis aluzjami z elementami przenosni i inne kombinacje zwiazkow stylistycznych.. a potem sie dziwia ze nie wiemy o co chodzi i jeszcze fochy strzelaja o uj wie o co wszystko mnie ***cenzura*** i mosz wkurzylem sie ! no. 10 - Sob 11 Paź, 2008 10:08
w0mbat napisał/a:
Cytat:
denerwuje mnie glos pumy
do tego dodam jeszcze te jej nic nie wnoszace do tematu durne posty zeby tylko nabic nastepnego lub zaspamowac normalnie mam wtedy ochote wyj...c monitor przez okno
buahaha dokładnie. Przyjdzie,zacytuje, doda cos od siebie (tzn to samo co przedmowca ale inaczej pisane) i zadowolona P-C P-K - Sob 11 Paź, 2008 10:29
bamc napisał/a:
***cenzura*** mnie baby zamiast powiedziec wprost o co im chodzi operuja jakimis aluzjami z elementami przenosni i inne kombinacje zwiazkow stylistycznych.. a potem sie dziwia ze nie wiemy o co chodzi i jeszcze fochy strzelaja o uj wie o co
/ \
|
|
Fochy strzelaja o jakies duperele a jak juz zaczynasz rozumiec o c**j im chodzi to nagle sie okazuje ze jednak o cos zupelnie innego.
Wk****ją mnie inni kierowcy jak widzą, że mam eLkę i wiedzą że ten bej obok mnie nie pozwala mi jechac wiecej jak 50 po miescie a i tak k***a trąbią jak ***cenzura***. Ja to chyba kogos zamorduje w przyszlosci.domeztoz - Sob 11 Paź, 2008 13:51 to daj info... ja zajme sie cialem.bamc - Sob 11 Paź, 2008 14:20
domeztoz napisał/a:
to daj info... ja zajme sie cialem.
nekrofil!Szczubel - Sob 11 Paź, 2008 14:21 mnie wkur**%^# gdy ktoś nie odbiera telefonu, gdy proszą o dowód w monopolowym i gdy ktoś mnie budzi <hate>WEGier - Sob 11 Paź, 2008 21:13
Szczubel napisał/a:
mnie wkur**%^# gdy ktoś nie odbiera telefonu, gdy proszą o dowód w monopolowym i gdy ktoś mnie budzi <hate>
Data urodzenia: 01 Sie 1993
foXx - Sob 11 Paź, 2008 21:15
WEGier napisał/a:
Szczubel napisał/a:
mnie wkur**%^# gdy ktoś nie odbiera telefonu, gdy proszą o dowód w monopolowym i gdy ktoś mnie budzi <hate>
Data urodzenia: 01 Sie 1993
hahahahahahahahhahaha szczubel mlody gniewny, a w dodatku alkoholikbamc - Sob 11 Paź, 2008 21:21
Szczubel napisał/a:
a Kubusia na legalu Ci sprzedają?potek - Sob 11 Paź, 2008 21:45 hahha szubel