To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Nasz serwer Counter-Strike - pozegnanie kankera

potek - Sob 11 Paź, 2008 20:24

wracaj szybko chłopie :)

wszystko będzie ok nie ma co się martwić :*

WEGier - Sob 11 Paź, 2008 21:18

oj Kynker Kynker ... zobaczysz pijaku że nic Ci nie jest .... człowiek co pije jak ruski, wielki jak dąb i śmierdzi jak czeczen - nie może być chory ... tacy jak ty są nieśmiertelni :P pewnie chwilowa niedyspozycja, popijesz tranu i za pół roku będziemy się z tego śmiali na serwie popijając wódę kolorową

zobaczysz że słowa wujka Marcina się zawsze spełniają

foXx - Sob 11 Paź, 2008 21:18

Kanker, 13lat temu tez to przezywalem, diagnoza: nowotwor. Lekarze dawali mi 20-30% szans na przezycie. Ale jak widac sie udalo, nawrotow nie bylo (odpukac w niemalowane). Mam nadzieje, ze u Ciebie tez wszystko sie dobrze potoczy. Powodzenia i wracaj szybko. ;)
lydka - Nie 12 Paź, 2008 09:52

wracaj do zdrowia :) i to szybko
no. 10 - Nie 12 Paź, 2008 13:28

najlepsze remedium na wszelakie dolegliwości-zapić. Szybkiego powrotu do zdrowia i gry, bo nikt mnie juz na bydzi zabić nie może. GL
adaxdk - Nie 12 Paź, 2008 21:04

zdrówko :/
SiD - Nie 12 Paź, 2008 22:39

HAHAHAHAHAHAHAH ile wypiles przed napisaniem tego ? szwagier nalot zrobil ? :D :D umrzyj tam parobie xD
spitfire - Czw 30 Paź, 2008 09:29

SiD napisał/a:
HAHAHAHAHAHAHAH ile wypiles przed napisaniem tego ? szwagier nalot zrobil ? :D :D umrzyj tam parobie xD

Skutki picia w niedziele po mszy :wow:

Tak jak z tym sq w mym.. pitifiul :chytrus:

mARV - Czw 13 Lis, 2008 21:36

Powodzenia Robercie Rath, nic nigdy nie jest nam z gory przeznaczone bo przeznaczenie mozna kształtować.

Delt4

sidney - Pon 24 Lis, 2008 23:23

o kurde kanker dopiero to przeczytalem i sie troche załamałem :( minal juz ponad miesiac od twojego pozegnania wiec mam nadzieje, że teraz idzie juz ku lepszemu. trzymaj sie chłopie!