Co do zestawu to.. szkoda kasy na czterordzeniowca. Aplikacji poprawnie obsługujących 4 rdzenia praktycznie nie ma, pieniądz wyrzucony w błoto. Poza tym procek jest zbyt wydajny jak na taki zestaw, nie wykorzystasz go.
Natomiast co do zasiłki to jednak brałbym Pentagram PSF-460-P12S - 159zł lub Pentagram CAV-500-A12S - 199 zł - oszczędność, a zasilacz dobry jak inne
Dodatkowo możesz jeszcze troszkę oszczędzić (i np. dołożyć do lepszego procka czy czegoś tam) na pamiątkach - GoodRam 2x2GB 800MHZ . IMO nie warto przepłacać za firmę, a wydajność ta sama (1066 raczej nie jest Ci potrzebne...)
BTW: Pomyśl/poczytaj czy może nie lepiej wziąć Intela. Np:
Procesor : Intel Pentium Dual Core E5200 - 290 zł
Płyta Główna : Gigabyte EP31-DS3L - 230 zł lub Płyta Główna : MSI P35 Neo2-FR - 315 zł
Do tego dobre chłodzenie procesora Pentagram HP-120 ALCu Karakorum - 90 zł + pasta termoprzewodząca Zalman ZM-STG1 - 25 zł i go wykręcisz mocno do góry adaxdk - Nie 02 Lis, 2008 11:30 pamiec 2x2GB firma jaka tam Ci sie podoba, ja polecam KINGSTONY z wieczysta gwarancją.Viper - Nie 02 Lis, 2008 16:23 Jetsem rozdarty pomiędzy sprzetem stacjonarnym a laptopem, szczerze latpop wydaje mi sie bardziej korzystny....
znalazlem cos takiego ... godne?
http://www.notebooki.pl/notebook/pokaz/60310/koJOt - Nie 02 Lis, 2008 20:51 Do gier ONLY piec na biurku tak uwarzam. nigdy nie ukulasz tyle fps na lapku co na piecu do tego kompatybilnosc gier.
a co do tego lapka, odradzam szczerze. Athlon X2 dual co tam jest jest cholernie jakby to nazwac KICHOWATY! kuzynek ma taki w piecu i mam juz dosc urzerania sie z tym prockiem, co gra inny problem! nawet ten core optimizer dodany na amd.com goofno daje. ODRADZAM Athlona x2 64 dual core!!Aqq - Nie 02 Lis, 2008 22:43
jak sie nie znasz to nie pisz, nie kazda firma robi dobre pamieci, bo kazde róznie się krecą, różną mają wydajność polecam Patrioty z tanszych z drozszych oczywiscie Hynixy