CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Kto chcialby lame Uczulonego` na Admina TP 1
no. 10 - Pi± 21 Lis, 2008 10:44 nie bo nie wiem czy to jest przedProsba o @ (tzn boisz sie zapytac normalnie) ? i tak bys dostal :F a ten temat jest do pupyAqq - Pi± 21 Lis, 2008 17:43
no. 10 napisał/a:
nie bo nie wiem czy to jest przedProsba o @ (tzn boisz sie zapytac normalnie) ? i tak bys dostal :F a ten temat jest do pupy
on jest głupi jednym slowem, za takie tematy morale spadły! bo tworzy się dyskusja jak na gg 0 sensu, poza tym jestes juz chyba ostani± osob± a może i nie która nadaje sie na to stanowisko w pelni zaufany i nigdy nie przypominam sobie zebys odstawiał przekrety na serwerze nie to co bamc /// zapomnialem jeszcze o foxie ale on nie gra prawie w ogole SZKODAbamc - Pi± 21 Lis, 2008 18:11
Aqq napisał/a:
no. 10 napisał/a:
nie bo nie wiem czy to jest przedProsba o @ (tzn boisz sie zapytac normalnie) ? i tak bys dostal :F a ten temat jest do pupy
on jest głupi jednym slowem, za takie tematy morale spadły! bo tworzy się dyskusja jak na gg 0 sensu, poza tym jestes juz chyba ostani± osob± a może i nie która nadaje sie na to stanowisko w pelni zaufany i nigdy nie przypominam sobie zebys odstawiał przekrety na serwerze nie to co bamc /// zapomnialem jeszcze o foxie ale on nie gra prawie w ogole SZKODA
on jest głupi jednym slowem, za takie tematy morale spadły! bo tworzy się dyskusja jak na gg 0 sensu, poza tym jestes juz chyba ostani± osob± a może i nie która nadaje sie na to stanowisko w pelni zaufany i nigdy nie przypominam sobie zebys odstawiał przekrety na serwerze nie to co bamc /// zapomnialem jeszcze o foxie ale on nie gra prawie w ogole SZKODA
wtajemniczysz mnie?
Np : Dodajesz zdjecia z siostra i wkrecasz kity ze to twoja kobieta buahahah bamc - Pi± 21 Lis, 2008 19:06 siory to Ty nie widziales jeszcze : DFabi - Pi± 21 Lis, 2008 20:36
no. 10 napisał/a:
bamc napisał/a:
Aqq napisał/a:
no. 10 napisał/a:
wtajemniczysz mnie?
Np : Dodajesz zdjecia z siostra i wkrecasz kity ze to twoja kobieta buahahah
hahahah bamc to jest miszczunio WOJTAS - Pi± 21 Lis, 2008 21:29 znowu...Uczulony` - Pi± 21 Lis, 2008 22:06 dobra pezkanliscie mnie, w niedziele zloze prosbe bo dzis nie mam caszu jutro mam caly dzien i noc w pracy adaxdk - Sob 22 Lis, 2008 14:02 i tak każdy napisze NIE no. 10 - Sob 22 Lis, 2008 14:07 przy tym jak bedziesz skladal prosbe o @ przepros wszystkich za ten temat, bo wombat nie przeprosil i Wegier go zapial w termos