To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina // Uczulony`

sidney - Nie 23 Lis, 2008 22:30

pewnie, że tak. Uczulonego znam jeszcze z czasów jak grałem dużo, czyli jakies dwa lata temu. Nigdy nie miał żadnych zatargów z graczami. W dwóch słowach...sie nada ;)
Aqq - Nie 23 Lis, 2008 22:58

TAK // zaufany i godny stanowiska

[ Dodano: Nie 23 Lis, 2008 23:00 ]
domeztoz napisał/a:
nie. poniewaz zdecydowana wiekszosc ludzi, ktorzy dostaja admina zmienia sie nie do poznania... a nie chce zebys sie zmienial... prawdopodobnie dostaniesz admina wiec pamietaj o moich slowach ;) .

pilnujcie sie bo selekcjoner @ czai sie za rogiem pod fejkiem! :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

zmienia sie bo zmieniaj± się jego zasady w funkcjonowaniu na serwerze, nie każdemu to odpowiada bo teraz ma władze "kary" a wczesniej byl taki jak ja "player", my i tak bedziemy robić swoje

WOJTAS - Nie 23 Lis, 2008 23:12

wlasnie ze nie dlatego !! ale nevermind...

musialem....

opar - Pon 24 Lis, 2008 07:28

raczej na tak
tryvial - Pon 24 Lis, 2008 11:15

tak

mnie sie wydaje ze mozliwosc ubiegania sie o admina powinna by poparta kilkukrotnym namierzeniem czitera
bo zdarzylo mi sie widziec jak jakis tam typek uprawia wh, napisalem u@ i echo, a admin byl na serwie
swoja droga - nie sadze, zeby admini naduzywali swoich uprawnien (raz jeden widzialem cos co mi sie nie spodobalo, ale przemilcze), raczej w druga strone - z obawami korzystaja z uprawnien:
jest taki jeden admin ktoremu wiele wiele osob dogryza dosc mocno i on rowniez nic z tym nie robi. nie qmam tego.

Moras - Pon 24 Lis, 2008 17:10

na tak
lydka - Pon 24 Lis, 2008 17:33

:) tak :D
molti - Pon 24 Lis, 2008 17:48

Też na tak :]
teczufka - Pon 24 Lis, 2008 18:26

Przyznano.
Nick/Haslo GG/PW.