ty do mnie chlopcze mowisz :O to ty jestes mloTszy chlopczyku nowik - Śro 14 Sty, 2009 08:31
Puma napisał/a:
hahahahahahahhahahahahaa nie mam pytan ! Worek po jakich ty stronach latasz?
proste - z wykopu...Puma - Śro 14 Sty, 2009 15:32 Hymmm mysle ze slub do niczego nie prowadzi;] ja tam wole jak narazie zyc "na kocia lape". Za jakis czas zobaczymy Narazie tak planujemy za rok a co z tego wyjdzie to sie okaze oLKa - Śro 14 Sty, 2009 20:24 no tak jest lepiej. puma dobrze mówi. ^^
Bo wtedy faceci się cały czas starają... a jak po ślubie się jest to już nie mają się o co starać Takie moje zdanie bamc - Śro 14 Sty, 2009 20:26 no a co sie po slubie zmienia oprocz tego kawałka metalu na palcu i papierka ?adaxdk - Śro 14 Sty, 2009 20:28 a co możecie o tym wiedziec z gazet kolorowych tygodników z horoskopem
phi ... nich powiedza Ci co to przeszli .... i oo
Ja tam za wsadzaniem palcami nasienia jestem przeciwny i koniec ... to forum powinno sie nazywac "Jak zniszczyc faceta i wrobic go w związek na siłe."qBert - Śro 14 Sty, 2009 20:34
oLKa napisał/a:
no tak jest lepiej. puma dobrze mówi. ^^
Bo wtedy faceci się cały czas starają... a jak po ślubie się jest to już nie mają się o co starać Takie moje zdanie