CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - słuchawki akg k530
Uczulony` - Wto 04 Sie, 2009 10:06 no ale czemu ty akurat kupiles takie sluchawki , co cie napadlo , tjet jakis fetysz ze lubisz 330 zl wyac na sluchawki ?Moras - Wto 04 Sie, 2009 10:09 bo on woli wydać 300 zł na słuchawki, a nie 300 zł na pejcz ze skóry krokydyla, z którego notabene i tak tylko korzystasz w weekendy jak Węgier na sesje przyjedzie! tryvial - Wto 04 Sie, 2009 10:16 najpierw miałem słuchawki takie wtyczki, potem miałem sennheisera i odczułem jaka to różnica mieć nieco lepsze słuchawki
chciałem słuchawek do filmów, muzyki i grania (rzadko gram, więc to nie było decydujące)
allbamc - Wto 04 Sie, 2009 10:41 uczul po co kupowac mercedesa jak taczka tez ma kółka?lnk - Wto 04 Sie, 2009 11:00 tak z ciekawosci, do czego beda podlaczone sluchawki? zintegrowana karta?
co do sluchawek, dobrze graja ale za ta cene mozna bylo cos lepszego sprawic ;- )Uczulony` - Wto 04 Sie, 2009 11:18 a co ma merc do taczki vel sluchawki ?bamc - Wto 04 Sie, 2009 11:32
Uczulony` napisał/a:
a co ma merc do taczki vel sluchawki ?
cena/jakosc to samo zadanie ;dtryvial - Wto 04 Sie, 2009 11:58
lnk napisał/a:
tak z ciekawosci, do czego beda podlaczone sluchawki? zintegrowana karta?
co do sluchawek, dobrze graja ale za ta cene mozna bylo cos lepszego sprawic ;- )
do karty x-fi gamer. Wiem, że trochę słabo, ale przejdzie to jeszcze przez zestaw creative t40, więc trochę wzmocni sygnał, powinno pójść
a jakie byś inne wziął Ink?Szczubel - Wto 04 Sie, 2009 12:22 jak tak czytam to nasuwa się wniosek że uczul jeszcze w średniowieczu żyjee... lnk - Wto 04 Sie, 2009 12:41 chocby hd 380pro lub grado sr-60, mala roznica w cenie, a wydaje mi sie ze lepiej zagraja.To nie zmienia faktu ze i tak dobry wybor ;- )
co do uczulonego to dla niego, jak widac, wystarcza sluchawki za 15zl byle by graly i ok. Nie sluchales dobrze wygrzanego sprzetu z dobrego zrodla wiec nie masz pojecia po prostu jaka jest roznica.
to tak samo jak z rowerami, ma jechac i nie wazne jaki, szkoda ze wiekszosc takich ludzi jak sie przejedzie na lekkim i zlozonym na dobrej klasy czesciach nagle zdziwiona jest, jak on tak dziala i przyspiesza ; -)
aaa, kazdy ma swoje potrzeby i nie musi kupowac wszystko najlepsze jak nie wykorzysta tego, tylko nie mowic ze nie ma roznicy i sie przeplaca 10razy.