To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Bydziowe spotkanie - gdzie?

ritarded l. - Pią 30 Paź, 2009 18:21

moze dzejms da jakis rabat an robote grupowa? ;d
wims - Pią 30 Paź, 2009 18:45

jakby była potrzeba to ja mam znajomego, który zajmuje się robieniem nadruków na koszulkach. Myślę że cenowo mógłbym się z nim dogadać, także jeśli coś to wiecie gdzie mnie szukać :)
qBert - Pią 30 Paź, 2009 20:06

wims napisał/a:
jakby była potrzeba to ja mam znajomego, który zajmuje się robieniem nadruków na koszulkach. Myślę że cenowo mógłbym się z nim dogadać, także jeśli coś to wiecie gdzie mnie szukać :)

Chyba jednak poprosimy Dzejmsa. Będzie bardziej bydziowo xD
Niech ktoś zrobi projekt. Albo wykorzystać to co kiedyś rOsO robił dla Siebie u Dzejmsa. Tam z przody było logo CSa, jakiś napis. Na plecach nick i coś jeszcze. U nas można dać z przodu napis bydzia coś tam coś i dać sławne logo bydzi @up ;) a na plecach logo csa i nick.

x0x - Pią 30 Paź, 2009 20:11

ja jutro zrobię parę projektów koszulek i można wybrać jeżeli któryś się spodoba
orion151 - Pią 30 Paź, 2009 20:13

jak będę miał sprawnego kompa to mogę zrobić parę projektów może się jakiś spodoba
Fabi - Pią 30 Paź, 2009 20:16

Sinecod napisał/a:
qBert napisał/a:
A więc oświadczam, że jeżeli On nie napisze, że przyjedzie to przenosimy się ze spotkaniem do Częstochowy

haha, jestem za!

Jaaa to ja wtedy też wbijam ;]

Ja mam takie pytanko,gdyby wszystko ładnie pięknie wyszło,czy mógłbym wpaść z kuzynkiem,który na bydzi jako tako z 1-2 razy był?

Sinecod - Pią 30 Paź, 2009 20:40

czyli to bedzie koszulkowe spotkanie xD ?

dobra a teraz wszyscy siegamy do portfela i zaczynamy odkladac troche $$ aby sie nie okazalo ze .. nie mam kasy :D

orion151 - Sob 31 Paź, 2009 01:49

daj ktoś logo bydzi w większym formacie :P

[ Dodano: Sob 31 Paź, 2009 22:53 ]
projekt 1

komentować, zgłaszać uwagi, itp

[ Dodano: Nie 01 Lis, 2009 00:00 ]
może tak listę się zrobi jakaś czy coś ?

i ogólnie jak widzicie to spotkanie, jakiś ośrodek pod wawa ? 1-3 domki w zależności od ilości bydła do przechowania ?

[ Dodano: Nie 01 Lis, 2009 22:35 ]
projekt 2

Kod:
Hi-res
http://www.kjasiorowski.w8w.pl/content/upload/koszulka2hires.jpg

projekt 3

mentos - Nie 01 Lis, 2009 23:53

Orion ile za taką koszulkę ?? bo funny pomysł :D

ja się pisze na taki motyw

orion151 - Nie 01 Lis, 2009 23:57

o to można albo dzejmsa/teczki zapytać, albo sprawdzić w jakiejś w miarę dobrej firmie