CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bydziowe spotkanie - gdzie?
ritarded l. - Pią 30 Paź, 2009 18:21 moze dzejms da jakis rabat an robote grupowa? ;dwims - Pią 30 Paź, 2009 18:45 jakby była potrzeba to ja mam znajomego, który zajmuje się robieniem nadruków na koszulkach. Myślę że cenowo mógłbym się z nim dogadać, także jeśli coś to wiecie gdzie mnie szukać qBert - Pią 30 Paź, 2009 20:06
wims napisał/a:
jakby była potrzeba to ja mam znajomego, który zajmuje się robieniem nadruków na koszulkach. Myślę że cenowo mógłbym się z nim dogadać, także jeśli coś to wiecie gdzie mnie szukać
Chyba jednak poprosimy Dzejmsa. Będzie bardziej bydziowo
Niech ktoś zrobi projekt. Albo wykorzystać to co kiedyś rOsO robił dla Siebie u Dzejmsa. Tam z przody było logo CSa, jakiś napis. Na plecach nick i coś jeszcze. U nas można dać z przodu napis bydzia coś tam coś i dać sławne logo bydzi @up a na plecach logo csa i nick.x0x - Pią 30 Paź, 2009 20:11 ja jutro zrobię parę projektów koszulek i można wybrać jeżeli któryś się spodobaorion151 - Pią 30 Paź, 2009 20:13 jak będę miał sprawnego kompa to mogę zrobić parę projektów może się jakiś spodobaFabi - Pią 30 Paź, 2009 20:16
Sinecod napisał/a:
qBert napisał/a:
A więc oświadczam, że jeżeli On nie napisze, że przyjedzie to przenosimy się ze spotkaniem do Częstochowy
haha, jestem za!
Jaaa to ja wtedy też wbijam
Ja mam takie pytanko,gdyby wszystko ładnie pięknie wyszło,czy mógłbym wpaść z kuzynkiem,który na bydzi jako tako z 1-2 razy był?Sinecod - Pią 30 Paź, 2009 20:40 czyli to bedzie koszulkowe spotkanie ?
dobra a teraz wszyscy siegamy do portfela i zaczynamy odkladac troche $$ aby sie nie okazalo ze .. nie mam kasy orion151 - Sob 31 Paź, 2009 01:49 daj ktoś logo bydzi w większym formacie
[ Dodano: Sob 31 Paź, 2009 22:53 ]
projekt 1
komentować, zgłaszać uwagi, itp
[ Dodano: Nie 01 Lis, 2009 00:00 ]
może tak listę się zrobi jakaś czy coś ?
i ogólnie jak widzicie to spotkanie, jakiś ośrodek pod wawa ? 1-3 domki w zależności od ilości bydła do przechowania ?