CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - slowne utarczki
domeztoz - Śro 02 Gru, 2009 22:32 ide po czipsy... dawac dawacUczulony` - Śro 02 Gru, 2009 22:35 aha tak wogole jesli jestem tworca tego tematu to chociaz zmienibym temat tak ohydnie brzmi,
np,
brudna krew
slowne utarczki
slowa bola
jak ktos ma lepszy pomysl to dawac ,domeztoz - Śro 02 Gru, 2009 22:44 'Uczulony bierze go na klate po tym jak ten wrocil stamtad gdzie wieje a on sie oburza, ze tamten go bierze na klate' moze byc taki tytul?
orion tez sie oburzylUczulony` - Śro 02 Gru, 2009 23:03 za dlugi i nie mowi o czym mowa w temacie,
moze pralnia brudow ?domeztoz - Śro 02 Gru, 2009 23:13 ty co z foxem? cos ostatnio nie wpada...koJOt - Śro 02 Gru, 2009 23:16 ***cenzura*** ***cenzura*** i tak ***cenzura*** was ***cenzura*** z tego wynika ze ***cenzura*** !
podoba mi sie ten temat!qBert - Śro 02 Gru, 2009 23:42
Uczulony` napisał/a:
aha tak wogole jesli jestem tworca tego tematu to chociaz zmienibym temat tak ohydnie brzmi,
np,
brudna krew
slowne utarczki
slowa bola
jak ktos ma lepszy pomysl to dawac ,
Może... ŻREĆ SIĘ PSY! mentos - Czw 03 Gru, 2009 02:58 a ja na to
habari ya mehana . Hapa napenda naweza kupata wapi kinywaji? tafadhali nisaidie kusukuma gari , inagharimu pesa ngapi? .waweza kupunguza nita nunva .Ni badilishe pesa kwanza karibu ndani tafadhali kidogo tu hapana hapana pombe ndiyo .Waweza kuongea kiswahili? . Karibu ndani tafadhali samahani enda moja kwa moja tafadhali badilisha gurudumu hili . Njia hii ina-enda wapi? barabara kusimama habari? chumba kikombe kimoja cha kahawa .
lala salamabamc - Czw 03 Gru, 2009 09:57 nie gadam z wami! foch z przytupem!lydka - Czw 03 Gru, 2009 13:41 hhahahahahhahahahahahhahahahahahhaha bamc hahahahahahhahahahahahah jak to przeczytałem to o mało z krzesła nie spadłem hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahah