CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Przez co bydzia traci ludzi...
qBert - Czw 07 Sty, 2010 15:48
koJOt napisał/a:
qBert napisał/a:
Nawet jakbyśmy przeszli na non-steam to nic nie da
a idz Pan z non-steamem, 99% graczy non steam to polglowki, pleb i caly margines mozliwy w dodatku bany nie dzialaja na nich bo zmienia IP i graja dalej. NEVER!
To miało tylko zobrazować mizerię łącza...
Co do sprzętu to napisałem. Jest to problem 100x mniejszy niż łącze. Najpierw provider, później sprzęt a na koniec konfiguracja.siatkarz - Czw 07 Sty, 2010 16:41 to wszystko przez kojota bo wali z tej wiatrowki i odechciewa sie grac... dziekuje za uwage
PS nie wspominam o scinach bo po co?:>lydka - Czw 07 Sty, 2010 20:57 Nie wiem jak to jest na bydzi ,ale można wykupić server... - 0 lagów, 0 ścin itd...
2. Jak chcecie to ogarnąć to: odświeżcie forum(nowsze wersje są fajniejsze) itd itp.... 3. Jak bydźka stanie się popularna to ludzie będą dawać reklamy i będzie kasa, za zmianę nicku (na forum) można od dzieciaków ściągać po 2,44 sms'em - wystarczy chcieć..
Jak ktoś się podejmie czegoś takiego to mogę podać pewne wzory jak co robić. Mogę zareklamować bydzie na innym forum gdzie mam admina (3. server na świecie JB ). PozdrawiamGregor - Czw 07 Sty, 2010 22:00 No wlasnie nowy komp to niewszystko pozostaje łącze, a jak będzie łącze to znowu coś nie tak będzie z kompem.... a może by tak zagadać o sponsoring...
atutem jest to że bydzia istnieje tyle lat.... ma sporo odwiedzin... dzięki temu można by znaleźć serwer na dobrym hostingu(za free albo lub symboliczną opłatą) co rozwiązało by problemy i złaczem, i ze sprzętem,
jest tylko jeden problem właściciele serwerowni nie będą rozmawiali z graczami serwera...WOJTAS - Czw 07 Sty, 2010 22:10
lydka napisał/a:
Nie wiem jak to jest na bydzi ,ale można wykupić server... - 0 lagów, 0 ścin itd...
2. Jak chcecie to ogarnąć to: odświeżcie forum(nowsze wersje są fajniejsze) itd itp.... 3. Jak bydźka stanie się popularna to ludzie będą dawać reklamy i będzie kasa, za zmianę nicku (na forum) można od dzieciaków ściągać po 2,44 sms'em - wystarczy chcieć..
Jak ktoś się podejmie czegoś takiego to mogę podać pewne wzory jak co robić. Mogę zareklamować bydzie na innym forum gdzie mam admina (3. server na świecie JB ). Pozdrawiam
;olydka - Czw 07 Sty, 2010 23:00 żeś zrobił spam.. dał bym Ci warna (ten post można usunąć)x0x - Pią 08 Sty, 2010 09:44 łydka żeby zmieniać nicki muszą ludzie być, a ich nie ma, chyba że będziesz jak na steamie 5 razy dziennie zmieniał nick na forum i smsy wysyłał w0mbat - Pią 08 Sty, 2010 10:25 smiechowy temat
gadaniem to sie nic nie zrobi
ja sie zgadzam z Gregorem. On ma jeszcze nadzieje, ja juz sie przenioslem.
jednakze obserwuję i czekam na jakies konkretne posuniecia. bo co moze zwykly gracz jak nawet wladza rzadko zaglada na to forum, ze juz o solidzie nie wspomne. WOJTAS - Pią 08 Sty, 2010 13:09
lydka napisał/a:
żeś zrobił spam.. dał bym Ci warna (ten post można usunąć)
smiechowy jestes....
chyba tylko taka banda dzieciakow jak Ty by placila esemesem za zmiane nicku pomysl...
jedynym rozwiazaniem dla bydzi i dla nas jest zmobilizowanie "starszych" do dzialania... bo server tnie tak ze szok i to tylko przez to nie ma ludzi... a takie glupie pomysly jak skomercjalizowanie servera pograzylo by go jeszcze bardziej ;/
malo pieniedzy juz wydales lydka na euro gabki ze chcesz jeszcze na bydzi wydawac ?foXx - Pią 08 Sty, 2010 15:03 Wam te lagi na serwerze to juz w glowie poprzewracaly, sypiecie banami... Troche spokoju. Kazdy widzi jak jest sytuacja z serwerem. Po czesci rozumiem Gregora, sam bym sie wkurzyl, temu nie gram na bydzi juz od X czasu Wrzuccie na luz troche...