To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - Nasze Paszcze :D

sidney - ¦ro 27 Wrz, 2006 14:12

moj fotel i tak jest lepszy :mrgreen:
Widelec - ¦ro 27 Wrz, 2006 16:49

sidney napisał/a:
moj fotel i tak jest lepszy :mrgreen:

chwalipięta

a co do ciebie ciachoo to o tej porze powinienes juz spac a nie sobie zdjecia robic. :lol:

Ciachoo - ¦ro 27 Wrz, 2006 19:24
Temat postu: ooooo
¶winia jestes widelec ;p (ale Ci dos** :D ) to że jestem urodzony 1985< nie znaczy że mam jeszcze restrykcje czasowe AŻ tak surowe w domu :D a co do skilla needlee to zdecydowana zmiana w skillu ze względu na to, że podczas parogodzinnych sesji csa nie muszę się cały czas schylać nad klawiatur± i przeżywać problemów z kręgosłupem :] tylko sobie oparcie do przodu przesuwam i gra :faja: Tak, recoil zupełnie inaczej odczuwalny . Prawie Jak NoR3coil :x czego czepiasz się moich stóp ?? Mała stopa nie znaczy że słaba b±dĽ gorsza od dużej :P A co do widzenia przez ¶ciany, wszystkiemu zaprzeczam, wszystkiemu jest winna opozycja, układ, i TVN! (deja vu?? prawie jak :D )
Uczulony` - Pi± 29 Wrz, 2006 07:22

Żes waln±ł wypowiedz jak premier oredzie :P :P
I tak ci nie wierzymy :P to musi byc spisek uknuty przez komunistow.

:P

qBert - Sob 30 Wrz, 2006 16:00

wła¶ciwie, to teraz dopiero u¶wiadomiłem sobie że nie dałem swoich fotek jeszcze :D

wyjazd - Szczawnica 2006. to ja z moj± dziewczyn±:

a tutaj można podziwiać już tylko mnie :D

Uczulony` - Sob 30 Wrz, 2006 16:05

nice widoqe ;) ja z okna widze morze , ale ze 14 kilo mam do niego, po za tym nawet w te lato go nie ogladałem bo siedziałem w robocie :/ a nawet ciepłe było w nie które dni.
Melepeta - Sob 30 Wrz, 2006 17:16

eee no qBert ładny jeste¶ :wstydni¶: hehehe
Cashreen - Sob 30 Wrz, 2006 18:23

qbert na pierwszym zdjeci z dziewczyna pokazałes swoj brzuszek :P Ale i tak przystojniak z ciebie :wstydni¶:
ciasteczkowy - Sob 30 Wrz, 2006 19:48

No a my¶lałem że on taki niechluj a tu taki chłopczyk grzeczny :hahaha: :hahaha: :hahaha:
siatkarz - Sob 30 Wrz, 2006 21:02

q masz wypasione okularki ;] lol :]