CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
sidney - ¦ro 27 Wrz, 2006 14:12 moj fotel i tak jest lepszy Widelec - ¦ro 27 Wrz, 2006 16:49
sidney napisał/a:
moj fotel i tak jest lepszy
chwalipięta
a co do ciebie ciachoo to o tej porze powinienes juz spac a nie sobie zdjecia robic. Ciachoo - ¦ro 27 Wrz, 2006 19:24 Temat postu: ooooo¶winia jestes widelec ;p (ale Ci dos** ) to że jestem urodzony 1985< nie znaczy że mam jeszcze restrykcje czasowe AŻ tak surowe w domu a co do skilla needlee to zdecydowana zmiana w skillu ze względu na to, że podczas parogodzinnych sesji csa nie muszę się cały czas schylać nad klawiatur± i przeżywać problemów z kręgosłupem tylko sobie oparcie do przodu przesuwam i gra Tak, recoil zupełnie inaczej odczuwalny . Prawie Jak NoR3coil czego czepiasz się moich stóp Mała stopa nie znaczy że słaba b±dĽ gorsza od dużej A co do widzenia przez ¶ciany, wszystkiemu zaprzeczam, wszystkiemu jest winna opozycja, układ, i TVN! (deja vu?? prawie jak )Uczulony` - Pi± 29 Wrz, 2006 07:22 Żes waln±ł wypowiedz jak premier oredzie
I tak ci nie wierzymy to musi byc spisek uknuty przez komunistow.
qBert - Sob 30 Wrz, 2006 16:00 wła¶ciwie, to teraz dopiero u¶wiadomiłem sobie że nie dałem swoich fotek jeszcze
wyjazd - Szczawnica 2006. to ja z moj± dziewczyn±:
a tutaj można podziwiać już tylko mnie
Uczulony` - Sob 30 Wrz, 2006 16:05 nice widoqe ja z okna widze morze , ale ze 14 kilo mam do niego, po za tym nawet w te lato go nie ogladałem bo siedziałem w robocie a nawet ciepłe było w nie które dni.Melepeta - Sob 30 Wrz, 2006 17:16 eee no qBert ładny jeste¶ heheheCashreen - Sob 30 Wrz, 2006 18:23 qbert na pierwszym zdjeci z dziewczyna pokazałes swoj brzuszek Ale i tak przystojniak z ciebie ciasteczkowy - Sob 30 Wrz, 2006 19:48 No a my¶lałem że on taki niechluj a tu taki chłopczyk grzeczny siatkarz - Sob 30 Wrz, 2006 21:02 q masz wypasione okularki lol