CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
Azrael - Czw 19 Paź, 2006 20:49 a na tym pierwszym to chyba twój starszy brat ?
Nie ma to jak zamknąć się w chacie i pić >>ŻAL<<oLKa - Czw 19 Paź, 2006 20:55 nie chodzi o twarz tylko mine jaka robisz a ja wcale nie twierdze, ze jestem sexy, ladna i wogole PleB_S_E - Czw 19 Paź, 2006 20:58 NO ale ja tak twierdze ^^ masz sliczny ryjek DAWAJ fote nowa jakas
Azrael a co ty taki .................... mlody jestes ? no pewnie tak to trzeba sie bawic a nie ciagle przed tym kompem <co ja gadam ahahahahah> ^^
NO no nie ladnie Czuje cynizm i to bardzo<Azrael >Azrael - Czw 19 Paź, 2006 21:03 prowde godo POLAĆ MU!!qBert - Czw 19 Paź, 2006 21:06 B_S_E a ten kumpel nie chodzil do liceum do Kosciuszki?
a tak panna na pierwszym planie, na prawo od flaszki trzymanej w rece nie ma na imie Gosia?PleB_S_E - Czw 19 Paź, 2006 21:11 Gosia nie ale ten w okularach chodzil do lo w rembertowie chyba XD tak jak inni ktorych tu nie ma XD
TA dziewczyna to Werionika
Ludzie dawajcie fotki > a ja ide wie w tym czasie wykompacqBert - Czw 19 Paź, 2006 21:13 I moze ma ksywke Śmietan? W szkole moze taka miał. Tak sie pytam, bo ja skonczylem tez kosciuszke... PleB_S_E - Czw 19 Paź, 2006 21:24 TAk to on a ta dziewczyna Weronika to kobieta SESLa on tez tam chodzil razem ze smietanem ALE ten SWIAT MALY nie ? ^^
DOBRA ide spac dobranoc miski qBert - Czw 19 Paź, 2006 21:27 No ba, On i Seseł chodzili do B
No maly, szczegolnie ze mieszkamy od siebie jakies 5 do 8km Uczulony` - Pią 20 Paź, 2006 07:40 Wy sie B_S_E czepiacie , dobrze ze ja nie dalem fotek . bo byscie na cmentarz trafili.
Jak ktos mi prubuje zdjecie zrobic to folia w aparacie sie topi a sam aparat wybucha
moim zdjeciem dzieci by mozna straszyc. wiec oszczedze was