CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
PleB_S_E - Pią 20 Paź, 2006 10:13 Dawaj fote nie pitol ^^Uczulony` - Pią 20 Paź, 2006 12:47 NIE , no chyba ze ankiete zrobicie i wiekszosc na NIE bedzie to wtedy dam.nie - Pią 20 Paź, 2006 13:18
nedlee napisał/a:
NIE , no chyba ze ankiete zrobicie i wiekszosc na NIE bedzie to wtedy dam.
Dlaczego wszystko na mnie PleB_S_E - Sob 21 Paź, 2006 10:59 http://img215.imageshack....egwgawegym1.jpg
Fota dla tych ktorzy chca mnie pobic i wogole znalesc
na 1 planie moj kolega za nim gimnazium w starej milosnej ladnie kolorowe problem w tym ze chodza tam uposledzone dzieci
a na dalszym planie widac po lewej stronie blok nowy ladny no to na przecisko tego bloku za kanalkiem jest moj blok niestey nie widac go bo jest za drzewami Moras - Nie 22 Paź, 2006 20:28
PleB_S_E napisał/a:
http://img215.imageshack.us/my.php?image=awegwgawegym1.jpg
na 1 planie moj kolega za nim gimnazium w starej milosnej ladnie kolorowe problem w tym ze chodza tam uposledzone dzieci
a na dalszym planie widac po lewej stronie blok nowy ladny no to na przecisko tego bloku za kanalkiem jest moj blok niestey nie widac go bo jest za drzewami
taa... jeszcze biorac pod uwage, ze tam chyba jest opcja zeby pisac normlanie... a nie pisakiem :pAzrael - Pon 23 Paź, 2006 13:52 nie znacie sie na sztuce i tyle
rozumiem, że kolega groźny jest i wszyscy mamy sie go bać PleB_S_E - Pon 23 Paź, 2006 16:22 O co ci chodzi czlowieku? 0_OAzrael - Pon 23 Paź, 2006 18:00
PleB_S_E napisał/a:
na 1 planie moj kolega ...
właśnie o to PleB_S_E - Pon 23 Paź, 2006 18:42 Bo wiesz nie chce byc chamski ale wkur mnie twoje buraczane teksty wiec jak mozesz to zachowaj je dla siebie ok? dzieki
To jest wszystko dla zartow ale widze ze ty masz jakis problem i ***cenzura*** mi na forum wiec jak mozesz to napisz w prost o co ci chodzi