CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
i.S.b - Pon 23 Paź, 2006 18:43 Jesteś ze Starej miłosnej ? PzDr z Radości Ciachoo - Pon 23 Paź, 2006 19:00
oLKa napisał/a:
Moras napisał/a:
niesamowity skill w paincie
taa... jeszcze biorac pod uwage, ze tam chyba jest opcja zeby pisac normlanie... a nie pisakiem :p
to nadal forum csa czy już painta?? a w ogóle to nie skill w paincie jest tym do czego bym się przyczepił w jego post'ie ale to i tak nieważne oLKa - Pon 23 Paź, 2006 19:09 Widze ze wszyscy na takich zadu.piach mieszkamy i to chyba calkiem blisko siebie. Ja z Miedzeszyna jestem Widelec - Pon 23 Paź, 2006 19:53
oLKa napisał/a:
Ja z Miedzeszyna jestem
Kod:
jakies anomalie wykrylem, albo nie znam sie na dżołkach;dsidney - Pon 23 Paź, 2006 20:14 miedzeszyn to dzielnica warszawy drogi widelcu qBert - Pon 23 Paź, 2006 21:30 dobra, koniec OT.
wklejać zdjęcia, ewentualnie skomentować urode osobnika etc. (kulturalnie) ale nie robić syfu!
EDIT: Po dzisiejszym popisie OT w tym dziale, za ktory ciastek sie wkurzyl obiecuje ze KAZDE OT bedzie karane warnem!Rider - Pią 27 Paź, 2006 20:59 Teraz ja pokarze swją paszcze a co mi tam
Nom narazie tyle co byście wytrzymali ten widok jakoś WOJTAS - Pon 06 Lis, 2006 23:16 [img=http://img529.images...cia1wz7.th.jpg] A O TO I ON PAN I WLADCA WSzYSTKICH bOTOW WSzECHSWIATA RAAAAAAAAAAAAAZEEEELLL (AImBot`) troszke mi sie pasek rozpia. Fota robiona przerd paroma godzinami D4jmos - Pią 24 Lis, 2006 20:43 a to jestem ja po paru kielichach i kilku hitach
ps. Dzieci i księża mają zakaz otwierania tego linku