no to widze że sylwestrowy bal się udał WOJTAS - Pią 05 Sty, 2007 14:13 juz niedlugo ja wam swoje foty ze swiat pokaze tylko wroce do domu bedzie na co popatrZec ;pROSOMAK - Pią 05 Sty, 2007 14:38 A to ja zaraz przed wyjsciem do Urzedu Stanu Cywilnego (lekko zesrawszy )
A tu w swoim TAJFUNIE
A i oczywiscie u tescia na piwku
Nastepnym razem wrzuce cos militarnego .:Solid_Snake:. - Pią 05 Sty, 2007 17:21 rosomak, bez kitu jakbys wzioł zdjecie jakiego kolesia i w kazdym wkleił swoją, tą samą twarz z tym samym usmiechem na kazdej fotce identyczny usmiech ale to sie tylko potwierdza tez, ze czlowiek ma taki jeden swoj usmiech, ktorego stosuje bardzo czesto m.in. wlasnie na fotach..:Solid_Snake:. - Pią 05 Sty, 2007 21:49 a mata tam moje foto
ja z prawej jakby ktos nie wiedział
ritarded l. - Pią 05 Sty, 2007 21:50 oo, od kiedy szkla nosisz? .:Solid_Snake:. - Pią 05 Sty, 2007 21:51
VorteX^^ napisał/a:
oo, od kiedy szkla nosisz?
jak prowadze i na wykladach
kufa 0_o ty chyba zes czekal te kilka miecha az tylko swoje foto zamieszcze, bo odrazu blyskawiczna reakcja 0_onappy - Sob 06 Sty, 2007 02:02
.:Solid_Snake:. napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
oo, od kiedy szkla nosisz?
jak prowadze i na wykladach
kufa 0_o ty chyba zes czekal te kilka miecha az tylko swoje foto zamieszcze, bo odrazu blyskawiczna reakcja 0_o