CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Nasze Paszcze :D
siatkarz - Wto 09 Sty, 2007 15:47 tez widzialem ale wiedzialem ze raduk udostepnial sprzet grajacy ktory zajmuje mu 99% pokoju wiec sie nie zdziwilem ze jego pc (zlom ) tam jest ggWOJTAS - Wto 09 Sty, 2007 15:54 wiedzialem zeby nie dawac zdjecia z siostra
P.s ZAJETA Melepeta - Wto 09 Sty, 2007 16:16 Fajna marynara RaDuku taka hmmm Czerwona RadukE - Wto 09 Sty, 2007 16:56
qBert napisał/a:
raduke wlosy jak denzel
hyhy czesc ludzi tam tak na mnie mowilo dodawali ze z rynku specjalnie przyjechalem
WEGier napisał/a:
ładna czerwona marynarka truskaweczko
fajne kobitki tam były, grzechu warte - w szczególności ta obejmowana czarnulka , mógłbym zrobić zmiane koledze bo widać że już "zmęczony"
PS przytyło się raduczku
ehhh ... masz racje .. przytylo mi sie to przez mundial i codzienne mieszanie piwka z pizza
a co do kobiet dobrze bys sie napewno tam bawil wiekowo bylo od 18 do 34
Melepeta napisał/a:
Fajna marynara RaDuku taka hmmm Czerwona
hehe mela nie tylko Tobie sie podoba no chyba ze sie nabijasz ja tam ja lubie mam jeszcze krawat w tym samym kolorze :d wypas Melepeta - Śro 10 Sty, 2007 16:52 ja się nie nabijam tylko bardzo mnie sie podoba ten kolor fajnie wali po oczach ehhenappy - Śro 10 Sty, 2007 18:07 Raduk co to za woofer na 2 zdjeciu? Ten na ktorym siedzisz ;> Looking nice (;RadukE - Nie 14 Sty, 2007 12:40
nappy napisał/a:
Raduk co to za woofer na 2 zdjeciu? Ten na ktorym siedzisz ;> Looking nice (;
skrzynia takie moje kochane cacko na co dzień gra w domu ale jak gdzieś śmigam to pakuje ja do auta dobrze wygląda a jeszcze lepiej gra
na razie nie mam innego zdjęcia . . . widać tylko 1 głośnik ... są 2 siatkarz - Nie 14 Sty, 2007 13:22 hmmm niezla maryunareczke przywdziales no i ten skill w paint'cie ah ten kwadradzik czarny Xd kogo chciale ukryc?:> lol3qBert - Nie 14 Sty, 2007 14:34 raduke lolq a co to za jakies biale plamy na marynarce? RadukE - Nie 14 Sty, 2007 14:57
qBert napisał/a:
raduke lolq a co to za jakies biale plamy na marynarce?