CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - No Więc Tak :]
CrezyEyeS - Śro 20 Kwi, 2005 17:16 Ja tam nawet nei czytam tego co piszeciue ale wiem jedno VorteX odejdzie to ja też Vorti jesteśmy z tobą jestśmy z tobą.... no i wszyscy na salikrzyczą JESEŚMY Z TOBĄ *G* - Śro 20 Kwi, 2005 17:17
K@Cz@N napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
pinwina ja leje ale inne osoby maja uwagi i to nie byle kto
czy to jest odpowiedz dobrego admina ... nie wydaje mi sie
sam piszesz gorzej :| w jakims tam topicu wiec sie nie czepiaj :\Anonymous - Śro 20 Kwi, 2005 18:34
*G* napisał/a:
K@Cz@N napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
sam piszesz gorzej :| w jakims tam topicu wiec sie nie czepiaj :\
tak oczywisc G... to napisz do mnie wiadomosc z linkiem gdzie jest napisane, ze na kogos "leje" lub gorzej.*G* - Śro 20 Kwi, 2005 18:35
K@Cz@N napisał/a:
*G* napisał/a:
K@Cz@N napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
sam piszesz gorzej :| w jakims tam topicu wiec sie nie czepiaj :\
tak oczywisc G... to napisz do mnie wiadomosc z linkiem gdzie jest napisane, ze na kogos "leje" lub gorzej.
brzydko sie wyrazasz tam cos tam w tym topicu z tym "ja tesh jestem na nie" a moze mam zwidy? to u mnei dzis normlane wiec nie przejmuj sie i sie nie nerwu na mnie buziol Anonymous - Czw 21 Kwi, 2005 22:52
VorteX^^ napisał/a:
czy w ustawieniach forum jest opcja ignorowania postow pinwina?
co do tematu... VorteXowi przydała by się lekcja pokory i dobrych manier w postaci.... ale o tym wkrótce po debacie h@ m4rsik - Pią 22 Kwi, 2005 01:04 ale tu się kolorowo robi ritarded l. - Pią 22 Kwi, 2005 23:05
Gepardzik napisał/a:
co do tematu... VorteXowi przydała by się lekcja pokory i dobrych manier w postaci.... ale o tym wkrótce po debacie h@
BICZOWANKA?
Kapitan Planeta - Pią 22 Kwi, 2005 23:20 Odkąd jestem na servach cs-fusion i na tym forum to Vortex zachowywał się poprawnie i zawsze kiedy zwracałem uwagę na jakiegoś raszera, to interweniował... Być może jestem tu za krótko ale jak dla mnie to powinien zostać... ritarded l. - Sob 23 Kwi, 2005 20:06 ok, czekam na decyzje H@Anonymous - Nie 24 Kwi, 2005 03:21 decyzja h@ rodzi się w bólach i mękach...