CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Problem z HDD na bydzi + zrzuta
_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 11:43 Aha no spoko
Jakis taki jestem, że jak już w cos się angażuję to mi na tym bardzo zależy. Mam nadzieje, że ludzie wpłacają pieniążki i juz niedługo będzie pięknie śmigający dyszczek na bydzi ;-)
pozdroAnonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:07 wpłacili: roso, vortex i TOMASZ PIETRUSZKIEWICZ(nie ma nicka więc nie wiem kto to), LiqS_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 21:08 Mało LUDZIE mało, nie zależy wam??
Grać to kazdy chce a poświecić 6 zł na szczytny cel to co?
pozdrawiamAnonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:15
_rOsO_ napisał/a:
Mało LUDZIE mało, nie zależy wam??
Grać to kazdy chce a poświecić 6 zł na szczytny cel to co?
pozdrawiam
no i co teraz bedziesz caly czas gadal ze wplaciles... moze nie mieli czasu wplacic. Nie kazdy robi to odrazu przelewem internetowym.Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:22 Kaczan, prosze cie (narazie) NIE DENERWUJ MNIE OK
Pomyśl trzy razy zanim napiszesz coś !_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 21:23 Nie komentuje i juz nic nie mówię..
Zupełnie nie rozumiem, oki nie chcę już żadnego admina, przemyslcie jesli mozecie odbanowanie mojego brata....
pozdrawiam
cze.:Solid_Snake:. - Pią 13 Maj, 2005 22:28 Osobym które wpłaciły znajdą sie na liscie osób składających sie na kompa bydzi, która znajduje się w przyklejonym topicu. Niech Piotr poda nicka, zebym mógł dopisać. Potem prosze, aby ciastuś tą liste zamieścił na stronie.ciasteczkowy - Pią 13 Maj, 2005 22:36 No problemo Solid
Kase puszcze w poniedziałek przez poczte bo nie mam konta w banku bo nie lubie płacić komuś za nic Anonymous - Pon 16 Maj, 2005 02:04
ciasteczkowy napisał/a:
No problemo Solid
Kase puszcze w poniedziałek przez poczte bo nie mam konta w banku bo nie lubie płacić komuś za nic
tak przy okazji konto w mBanku nic nie kosztuje .:Solid_Snake:. - Pon 16 Maj, 2005 12:01 Liqs, możesz napisać ilu z wszystkich @ bydzi, których jest kilkunaście (o ile się nie mylę) wpłaciło tą równowartość 6 drożdzówek albo paczki fajek? :>