CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - _rOsO_ na ADMA
_rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 19:24 Ech....
Po prostu odpowiadam na pytania od tego jest forum...
Ale jak nie to nie...
pozdrawiam i dzięki wszystkim za odpowiedziritarded l. - Pią 13 Maj, 2005 20:11
jasQ napisał/a:
Ale w ogole to roso słuchaj ciasta, bo to doswiadczony ceesowy emeryt
Ale to przez tego no jak mu tam ... Pała go nazywam acha juz wiem nowik.
buahaha _rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 20:12 Gram właśnie na SULKU zapraszam ;-)
pozdro admini ;-) i zwykli userzy ;-)
[ Dodano: Pią 13 Maj, 2005 21:19 ]
ciasteczkowy napisał/a:
Na Nie dlaczego już piszę.
Za krótko grasz na naszych serwerach , ludzie cie nie znają lub nie kojażą.
Odpowiadasz na wszystkie posty i ich zarzuty a to mi się nie podoba bo jeśli składasz prośbę to złóż i czekaj a nie co post to odpowiedź nie ma się co tłumaczyć widocznie ludzie piszą to co wiedzą na twój temat z twojej gry.
A co do wpłacenia kasy na dysk wiedziałem że tak będzie ."kasa=admin" . Także Solid proponuję zbiórkę przeprowadzać tylko wśród adminów jest nas na tylu że damy rade to zebrać bez problemu.
Od wczoraj na forum to też nie koniecznie pozytywne.
Proponuję pograj jeszcze ze 2 miechy i wtedy złóż prośbę , jeśli tak się bedziesz zachowywał jak do tej pory napewno poprę twoja kandydature.
Życzę powodzenia ciastek
Co do kasy to jak napewno zauważyłeś napisałem, że nic nie znaczy nowy przy składkach itd. bo moze sie bardziej lub tak samo składac i angażować.
pozdrawiamciasteczkowy - Pią 13 Maj, 2005 20:37 Ja jednak dalej uważam że na dysk i jak to było w przeszłości (ram,domena) powinni się zbierać tylko admini serwera żeby potem nie było takich właśnie sytuaci.
Tak jak mówie powinieneś jeszcze pograc dłużej i wtedy napisac prośbę , ja na serwerze grałem pół roku zanim napisałem prośbę.
Ale tu decydują h@ i to od nich zależy więc życzę powodzenia._rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 20:39 mam propozycję ciasteczkowy zapomnijmy, że wpłaciłem następnym razem zrobimy to potajemnie ;-)
Poza ty mi też zależy zeby Fusion śmigał i co że nie jestem admem
pozdrawiam ciasteczkowego który kilka sekund temu dostał heda na sulku ;-pAnonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:13 Jak to by Tofik posziedzial: "strasznie fajnie"... ale mi tutaj zalatuje niezla wazelina i uprzejmoscia do bolu. _rOsO_ - Pią 13 Maj, 2005 21:16 A moze poprostu mnie nie znasz K@CZ@N, [przykro mi że otacza cie tylko wazelina w życiu, niektórzy poprostu mają kulturę we krwi... a ty żyj ta swoja wazeliną...Anonymous - Pią 13 Maj, 2005 21:19 Mi sie tam podoba, full kultury, uczcie sie od niego !
Zamkne ten temat w nagrode i otworze go za jakiś czas, jak cie ludzie poznają i H@, wtedy będziesz miał większe szanse.