CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - kick hmm za co??
Vegeta - Pią 10 Cze, 2005 12:14 chodzi o to ze gosc ma przesluchy nie jest pewny na sto procent i kickuje po za tym kazdemu zdarzaja sie kicki nie tym osoba co trzeba ale wystarczy powiedziec sorki( chociaz i tak nie uslysze, chodz o sam fakt tego admina jak postepuje z graczami stalymi)... po za tym nie po to czekalem 30 minut aby dostac sie na server aby mnie ktos kickowal za nic...LiqS - Pią 10 Cze, 2005 12:39 ekhm...
Chciałbym tylko napisać coś takiego...
Panowie Admini... nie bądźcie naiwni i nie wierzcie ludziom z serwera. Pamiętajcie, że to Wy odpowiadacie bezpośrednio za swe czyny tj. kicki/bany etc... Po pierwsze ludzie są omylni, a po drugie część nie do końca zna zasady... Wierząc im sami sobie szkodzicie... Pewnie nic nowego nie mówie dla starych kapci... ale są nowi którzy nie zdają sobie z tego sprawy... Ja też wczoraj dostałem kick`a za rasz którego nie popełniłem ale wszystko jest już wyjaśnione między Adminem i mną i nie ma co siać zamętu...
roso - a jesteś w 100% przekonany że ona drugi raz zaraszowała Może ktoś ci powiedział że raszuje... Przemyśl sprawe...
pozdrawiam _rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 12:52 Tak oglądałem ja sobie będac DEAD jak bym wcześniej wiedział, że niektórzy tu opierają sie na opini wyrobionej wcześniej, a z nowymi Admami lecą jak chcą to grałbym zgrywajac dema.
Piszę już ostatni raz w tym temacie:
1. Mary Kick za drugiego rasza do radia na nuke, widziałem na własne oczy ( byłem martwy )... ciach temat
2. Leniwiec za wyzywanie i poniżanie mnie oraz za dawanie "ku.. dzieciakom adminów" i później za pleba... ciach temat
I nie interesuje mnie, ze jesteś stałym graczem, zasady są dla wszystkich jednakowe... ciach temat
Co do przyznawani się do błędów to nie do takich sie w życiu musiałem przyznać... ciach temat
Nic ci teraz nie udowodnie bo dowodów nie mam, ale życie jedzie dalej...
pozdrawiam i do zobaczenia na serwerze FlorenceN. - Pią 10 Cze, 2005 12:56 coz - chetnie tez popatrze na demka...poprosze....chcialabym zobaczyc jak raszuje poraz wtory.....mierzi mnie az zeby to zobaczyc...
vegeta nie bluzgal...nie masz dowodow bo takowych miec nie mozesz...
przykro sie w ogole wyjasnia to wszystko....wiecej nie napisze bo musialabym ci sprawic przykrosc...ppp - Pią 10 Cze, 2005 13:00 roso widzisz sam niestety pomyliles sie i tak twardo nieobstawiaj przy swoim bo przegrasz
i nie tam jakis kolega z TS tylko plebs nie-logiczny a ja jestem wyjatkowy a nie ktos tam
mam pomys wezcie LANCE na KONIE hahah i zalatwcie to jak FACECI?
JESTES DOROSLY ALE DAM CI RADE WEZ PRZYKLAD Z DOSWIADCZONYCH ADMINOW (np. lupo marsik)
pomyla sie - PRZEPROSZA i po sprawie
MARY dla ciebie nie mam kika tylko
_rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 13:51 ppp dziękuję ci za tak dobrą rade, wyobraź sobie pwenego dnia grał na serwie Pan Denis_(coś tam) strzelał do swoich, wyzywał, dostawał kicki od godziny 23:00 gdzieś do około 1:00 w nocy ( serwer był pełen ludzi ) i wyobraź sobie kilka razy a było ich koło 20 może 30 wogóle razem, nie trafiłem i wyrzuciłem Naj- gracza terro, wrócił spytał za co zdenerwowany bardzo, powiedziałem, że przepraszam bo nie trafiłem wybaczył. Później poleciał kolega z CT i znowu przeprosiłem. Nikt nie robił afery bo nie było z czego, każdy wiedział co sie dzieje, kazdy się szanował, wiedzieli, że pilnuje zasad.
Dlatego, iż był to przypadek. Tym razem jednak nie był i nie przeproszę bo nie mam za co. Chociaż jak widać po logach niektórzy mają ale nie potrafią.
Ty mary natomiast, nie zrobisz mi przykrości pisząc prawde, jeśli kiedys wyrzucę cie przypadkiem to z pewnością cie przeproszę w tym przypadku jednak nie. Proszę cie również o nie "wrzucanie" mi w nerwach. Życzę ci miłej, spokojnej gry bez "męczącego" admina na karku, który śledzi kazdy twój ruch żeby dać ci kicka i wpisać go sobie do statystyki .
Jedyne za co mogę cie przeprosić to zszargane kobiece nerwy gdyż złość pieknosci szkodzi, a ostatnie czego wczoraj chciałem to skrzywdzenie cię i zezłoszczenie. I za to oficjalnie cię tutaj przepraszam, a ty skoro tak zła jesteś na mnie to zachowaj to dla siebie i już nie "wrzucaj" na serwerze od różnych.
pozdrawiam wszystkich zainteresowanych Vegeta - Pią 10 Cze, 2005 14:03 sluchaj mnie roso nie nazwalem cie dzieckiem ani tymbardziej nie przeklnolem wiec skoncz gadac bzdury po za tym w tym samym monecie jakis koles to powiedzial wiec.... ale ty wiesz na 100% ze to wiec polecam ci przejsc sie do laryngologa... tak po za tym sorki za tego plebsa ale tak mnie wkurzyles mowiac ze przeklnolem na servie chociaz tego nie zrobilem... po za tym najpierw moglbys upominac jak do konca nie jestes pewny a jak by sie powtorzylo to wtedy kick a nie...FlorenceN. - Pią 10 Cze, 2005 14:11 szkoda gadac...zadnej konkluzji rozsadnej nie przewiduje..._rOsO_ - Pią 10 Cze, 2005 14:15 Vegeta miło z twojej strony, że przepraszasz oczywiście jak najbardziej przyjmuje. Co do przekleństwa ja jestem pewien, że przekląłeś ty że nie, no i gdzie jest złoty środek?? I pewnie zdania nikt z nas nigdy nie zmieni. Przykro mi, ze musiałes czekać 30 min na wejście a później od razu dostałeś kicka nie chciałem ci zrobić na złość wyobraź sobie. Jednak pilnuje porzadku na serwerze i bedę pilnował tak jak tylko potrafie, wczoraj na moim monitorze wyswietlił się napis mówiący o tym iż to ty przeklinasz pod moim adresem, zrobiłem to co zrobił by kazdy... mówisz, ze w tym momencie przeklinał ktoś inny równocześnie, jesli counter ma takiego błędzika to nic juz nie poradze. Przyznam szczerze, ze powoli zastanawiam się na mozliwoscią jednoczesnego przeklinania kilku osób, a widać jakby to robił jeden, chociaż... hm... dlaczego sie zastanawiam?? Dlatego, ze wszyscy tutaj tak bardzo wierzą w to, ze w twoim przypadku to nie jest możliwe. Jednak sam powinieneś rozumieć, widze, że mówi Leniwiec ( wciśnięte Voice tylko twoje ), słyszę ******* to jaka moze byc moja decyzja??
pozdrawiam cie i do zobaczenia na serwie, w duzo lepszej fragującej atmosferze *G* - Pią 10 Cze, 2005 14:53 dobra juz koniec gadac w kolko o tym samym i gadacie a i tak sie nic nie wyjasnia
zaden z Was nie zmieni zdania wiec po co w kolko o tym samym gadacie koniec zamknac