To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - Skarga na Kod!ka

kodik - Wto 12 Lip, 2005 20:39

VorteX^^ napisał/a:
k0d!k' napisał/a:
powiedziałem ze byłes troche niemiły to stwierdził " ze nie prosił Ciebie o zostanie jego adwokatem ..."

tak to prawda le kontext byl troche inny. prosilem go na TSie o pomoc. ale co bylo dalej to nie wiem, zobaczymy logi

dokładnie w tym sensie to powiedziałem... pozatym zeby odbanowac to sam wiedziałem ... nie trzeba byc genialnym żeby na to wpaść wiec... to oczywiste

Szybszy - Wto 12 Lip, 2005 20:53

leje na ciebie to jest obraza mnie poczekamy na logi
kodik - Wto 12 Lip, 2005 20:56

Szybszy napisał/a:
leje na ciebie to jest obraza mnie poczekamy na logi

wyraza moje zdanie co do postawy mojej wobec Ciebie ... a obraza to jaka bedzie... bo nie wiem ... jestem olany ? ^^ czy co ? to jakas obraza ? ...

_rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 21:05

Czyli poniżenie gracza publicznie przez Admina... Takie teksty to na priv, jak już coś do niego masz kodik, czy gg nie przy ludziach ;/...
Szybszy - Wto 12 Lip, 2005 21:09

czyli masz przewage masz admina i mozesz mnie obrazac na forum... gdy ktos to zrobil w stosunku do Ciebie od razu ban... wiec gdzie sprawiedliwosc ?? jak to mnie obraza mowisz ze lejesz na mnie znaczy to ze masz mnie za nic i moje zdanie jest nie wazne jestem dla ciebie smieciem.. prawda adminie
Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 21:28

Chlopczyku ile ty masz lat bo jestes strasznie przewrazliwiony jush ci mowielm naucz sie zycia to ono nie bedzie całyczas z górki tylko pod nia i nie stawiaj sie tak bo ci ti na dobre nie wyjdzie
kodik - Wto 12 Lip, 2005 21:36

sam zaczełes mi rozkazywac a nie masz do tego prawa - poczułem sie obrazony - masz skoro chcesz tak gadac - uraziłes mnei piwerwszy rozkazujac mi i ciagle mowiac co mam robic ... co wyjdzie w logach
sokol - Wto 12 Lip, 2005 22:38

Szybszy napisał/a:
czyli masz przewage masz admina

wiec gdzie sprawiedliwosc ??

masz mnie za nic i moje zdanie jest nie wazne jestem dla ciebie smieciem..

1.chyba zarty sobie robisz

2.w sądzie?

3.ty tak uwazasz

_rOsO_ - Wto 12 Lip, 2005 23:02

Sprawiedliwość tylko w sądzie :hahaha: :hahaha:
Sprawiedliwosc jest tam gdzie są osoby odpowiednie do jej pilnowania i egzekwowania...

Anonymous - Wto 12 Lip, 2005 23:07

_rOsO_ napisał/a:
Sprawiedliwość tylko w sądzie :hahaha: :hahaha:
Sprawiedliwosc jest tam gdzie są osoby odpowiednie do jej pilnowania i egzekwowania...

I po co off-topujesz??