CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Śmieszny i zarazem żałosny ban!!!
_rOsO_ - Wto 19 Lip, 2005 14:02 Ciężko to się żyje tym którzy poziom kulturalny serwera chcą zniszczyć i to jest na WIELKI PLUS...bukers - Wto 19 Lip, 2005 14:43
VorteX^^ napisał/a:
bUq napisał/a:
Ale ogolnie to szkoda, bo to jeden z graczy, ktory trzyma dobry poziom tego servera.
bUq napisał/a:
Ale widac, że na Fusion takim ciezko sie zyje heheh
i dzieki tem ten serv trzyma poziom
ty chyba ci ten wyjazd zle zrobil człowieku...
a co moze ty trzymasz dobry poziom?
ogarin sie jestes zwykla lama i wszystko, a adamosa nie lubisz bo gra 3 a nawet 100 razy lepiej od ciebie....bbl` - Wto 19 Lip, 2005 14:44 Omg .nowik - Wto 19 Lip, 2005 14:46
bUq napisał/a:
ty chyba ci ten wyjazd zle zrobil człowieku...
ogarin sie jestes zwykla lama i wszystko, a adamosa nie lubisz bo gra 3 a nawet 100 razy lepiej od ciebie....
po Tobie to sie tego nie spodziwalem, chociaz po czyms to juz wszystko jest mozliwe.... ritarded l. - Wto 19 Lip, 2005 15:05 buq:
RaXoR - Wto 19 Lip, 2005 15:23 Vortex co to miało znaczyć człowieku... zachowujesz się jak jakieś dziecko. Prosze wytłumacz mi to bo ja nic z tego nie rozumiem .Teraz pokazujesz że jesteś mistrzem cieńkiej riposty i tylko na tyle było cię stać ... cu!ritarded l. - Wto 19 Lip, 2005 15:35 primo: w.w. jpegi to odpowiedz adekwatna do wypowiedzi bukersa.
secundo: nazywanie Adamosa, ktory po chamsku bluzga na serwerze z byle powodu "kims kto utrzymuje poziom servera" jest komiczne i nadaje sie do reklam simplusa czy czegotam typu "kopytko".
ergo, uwazasz servery cs-f za jakas rzeznie, bluzgatornie czy piaskownice dla sfrustrowanych dzieci? czy po prostu obrazasz reszte graczy porownujac ich do adamosa?
tertio: zazdroscisz ze bylem na zlocie a ty nie bo cie mama nie puscila? i masz komplexy z tego powodu? rofl
quatro (chyba ;P):
Cytat:
ogarin sie jestes zwykla lama i wszystko, a adamosa nie lubisz bo gra 3 a nawet 100 razy lepiej od ciebie....
lama jestem? spoko, mnie to nie obraza. nie uwazam sie za masta, hitona czy jaegarna. tylko czemu uwazasz ze skill to wszystko, co moge zaoferowac cs-f? adamos gra xx razy lepiej niz ja? na zdrowie, niech sie cieszy i ty tez. mzoe cie kiedys nauczy. ale moja zlosc na niego nie wynika z powodu "statsow" na serwkach, tylko jawnym, nieukrywanym i gownairskim chamstwem ktore ten pan okazuje nawet w obecnosci admina.
a jeszcze bardziej komiczne jest to, ze w.w. pan kandydowal na admina, czyli stanowisko wymagajace nieposzlakowanej opinii, dobrych manier, wychiowania i wysokiej kultury osobistej.
cinquo (moja lacina ssie, teraz po wlosku chyba)): raxor, rozumiem ze bronisz kolegi z klanu ale to akurat nie ma NIC do rzeczy i przedmiotu dyskusji, podobnie jak nie wnosi nic ciekawego do tematu poza wycieczkami osobistymi.
seito(zaraz sie pochlastam):
Cytat:
Hahaha! Hahaha! Hahaha!
prosze o argumenty ukazujace, ze nie nadaje sie na admina i ze psuje klimat serwera. sorry, ale ty grajac po 2-5 godzin w tygodniu na serwerze w ulamkowym stopniu tworzysz server. ja gram 15-30 godzin na bydzi w tygodniu i tworze pozytywny obraz tego servera. nie bede tego wyjasnial, wyjasnia to ilosc graczy na serwie.
zycze milego samopoczucia i zadlawienia sie jedzeniem.Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 15:35
RaXoR napisał/a:
Vortex co to miało znaczyć człowieku... zachowujesz się jak jakieś dziecko. Prosze wytłumacz mi to bo ja nic z tego nie rozumiem .Teraz pokazujesz że jesteś mistrzem cieńkiej riposty i tylko na tyle było cię stać ... cu!
mimo ze dokladnie w tym dziale nie mam moderki...to i tak dalem warning, bo to juz jest przegiecie sHenRon - Wto 19 Lip, 2005 16:21 I tak trzymać .LuckyLuke - Wto 19 Lip, 2005 20:05
MinutMen napisał/a:
Czyli moge sobie na forum powyzywać ludzi zmieszać ich z błotem powypisywać najgorszych świńst i być zbanowanym tylko na forum a na serwerze dlaje grać sobie bez jakichkolwiek konsekwencji. Mało tego śmiac się wam w oczy bo mam wszystkich w 4 literach i wcale nie mam przymusu wchodzenia na forum. Dziwne podejście do sprawy. Konsekwencją tego co się robi na forum jest odbicie na serwerze. Moim zdaniem słusznie Gepard postąpił. Z tego co mi wiadomo Adamos miał bana na serwie po tych ekscesach. Jednak dziwnym trafem dalej zaczoł grać.
popieram cię w 100% i dodam że trzeba odpowiadać za to co się mówi i robi i do wora z nim