To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - bLOkowanie slotów.

lyzka - Śro 31 Sie, 2005 17:07

Im więcej widzę postów Maćka, tym bardziej jest mi go żal...No, ale to już Wasza sprawa:D
MaacieK - Śro 31 Sie, 2005 17:15

Drugi mądry pr0 który szuka przyjaciół w necie sie znalazł. Brawo za wazeline.

Bez urazy.

siatkarz - Śro 31 Sie, 2005 17:26

co ja narobilem.... przepraszam was... lol2 ... :hahaha: :hahaha: :hahaha: i jakos nie jestem sam w swoich pogladach... dzieki :)
domaz - Śro 31 Sie, 2005 19:02

taak jestem wazeliniarzem...przymilam sie do siatkarza gdyz jest on tu b. wazna osobistoscia(bez obrazy siatkarz:D) a oprocz tego dzieki niemu bede mogl rozwijac swoje zainteresowania gdyz napewno zalatwi mi prace w moim przyszlym zawodzie. Oprocz tego nadmienial cos ze jesli napisze jeszcze jeden mily post dla niego zalatwi mi jakas goraca brunetke 90-60-90. sry macius ale to jest POLSKA tu sobie trzeba jakos radzic...

PJONTKA!

siatkarz - Śro 31 Sie, 2005 19:09

no to domaz tak jak sie umawialismy :D zglos sie po odbior :D :hahaha: :hahaha: :hahaha: :x :hahaha: :hahaha:

szczalka

lyzka - Śro 31 Sie, 2005 19:14

buahahah, nie no dobiłeś mnie. Po 1. na pewno nie jestem pro. Po 2. nie musze szukać przyjaciół Po 3. na co mi wazelina, skoro kończe na jakiś czas z cs'em?
Ziomiuś jesteś żałosny. Wydaje Ci się, że zawsze masz racje. Twoje posty ,,pachną" chęcią upodobania się. Nie widziałem jeszcze, żebyś komuś się sprzeciwił. Także... ja bym nic do Ciebie nie miał, ale naprawde ogarnij się i daj sobie spokój z takimi tekstami... Mam nadzieje, że może nie teraz, ale przynajmniej kiedyś skumasz o co chodzi...

siatkarz - Śro 31 Sie, 2005 19:20

koles... daj spokoj sobie i nie wkurzaj ludzi na forum... rozumiem jakby mi tlyko cos nie apsowalo.. ale coraz wiecej ludzi narzeka na ciebie... zmien sie....
MaacieK - Śro 31 Sie, 2005 19:24

domaz napisał/a:
(...) sry macius ale to jest POLSKA tu sobie trzeba jakos radzic...

No tu sie zgodze :D

Lyzka - nie mowilem o tobie ... bo w ogole nie widzialem twojego wcześniejszego posta :P

Anonymous - Śro 31 Sie, 2005 20:13

Jak ja jadlem obiad przy cs'ie i pomylilem lyzke z myszka.
Od tego czasu juz nie jem posilkow przy cs'ie bo spostrzeglem ze cs uzaleznia :x

lyzka - Śro 31 Sie, 2005 21:05

Mnie z myszką? To na pewno uzależnienie :E :rotfl: