To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Prośby i propozycje - KOSY MODE: On

LOLA - Nie 09 Paź, 2005 18:17

rozumiem...
chociaz wierze w to ze jednak ktos sie przelamie i zrobi to :)

nowik - Nie 09 Paź, 2005 18:22

narazie mozemy liczyc jedynie na Solida, który aktualnie jest w poznaniu czyli jednym slowem du... klapa :D :P
olo84 - Śro 12 Paź, 2005 23:28

ogólnie jestem na tak ale zdarzają sie gracze którzy nie nawidzą pierwszej rundy na noże bo nie umieją za bardzo nimi walczyć wiem że to nie argument no ale z drugiej strony takie narzucanie moim zdaniem nie jest do końca dobre

sam w pierwszej rundzie zazwyczaj staram sie walczyć nożem i zazwyczaj sie udaje a jak inni nie chca to można z klamki zawsze kogoś pojechać;]

siatkarz - Czw 13 Paź, 2005 06:35

hmmm... kilka postow nie wystarczy zeby dostac adma olo.... :/

sry za OT

oLKa - Czw 13 Paź, 2005 18:20

A co ty sie siatkarz tak Go uczepiles?? może nie jest tak interesowny i nie pisze tylko postów, by dostać admina... :x
ciasteczkowy - Czw 13 Paź, 2005 19:15

Olka fasolka :x :x :x
bbl` - Czw 13 Paź, 2005 21:00

ciasteczkowy napisał/a:
Olka fasolka :x :x :x

:hahaha: :hahaha: :hahaha: :banan: lol :D

.:Solid_Snake:. - Pią 14 Paź, 2005 23:08

LOLA napisał/a:
nowik czyli mam rozumiec ze szanowna wladza serverka jest leniwa :P i nikomu nie chce sie tego zmienic...? hehe leniuchy? :P

wladza nie jest leniwa, tylko studiuje, a w domu, jest 2 dni w tygodniu i to jeszcze tak ze czasu na nate ma kilka minut. To sie zmieni na dniach jak bede miał podpiety net w Poznaniu. Do tego czasu musicie przetrzymac. Za tydzien powinno byc. Moze wczesniej.

LOLA - Sob 15 Paź, 2005 16:08

.:Solid_Snake:. to milo :)
MaacieK - Pon 17 Paź, 2005 15:41

No mam nadzieje :D chociaz coraz zaadziej gram na bydzi to i tak sie ciesze, że mogłem pomóc :P