de_cpl_fire
de_sunny
de_cpl_strike
de_aztec2
de_storm
de_scud
macie jakies propozycje?lnk - Sob 24 Wrz, 2005 14:20 Trzeba zmienic troche mc .Non stop jest taki sam , nudno jest po jakims czasie .A jak beda nowe mapki to bedzie ciekawiej np.wywalic office , vertigo , piranesi , italy , militie .A wstawic cpl_fire ,cpl_strike ,de_sunny i te pozostale , patrz post wyzej MaacieK - Sob 24 Wrz, 2005 16:40
Cytat:
DODAC:
de_cpl_fire -> DODAC
de_sunny -> DODAC
de_cpl_strike -> DODAC
cs_arabstreets -> Fajna mapa. Mało kto ja zna ( z wersji 1.3)
de_cpl_fire
de_cpl_strike
de_sunny
te mapy chce praktycznie kazdy pomyslmy nad jeszcze kilkoma mapkami ktore bede podobnie grywalne
de_aztec2,de_scud enc chcial dac de_dust2002 a nappy de_dustvsaztec
wiec ma ktos jeszcze jakies pomysly?
urozmaicony mc lepsza grywalnosc...kill - Nie 25 Wrz, 2005 09:44
MaacieK napisał/a:
Cytat:
cs_arabstreets[/url] -> Fajna mapa. Mało kto ja zna ( z wersji 1.3)
hmm malo kto ja zna, czyli bedzia tak jak z piranesi. "nie zanam mapy VOTEMAP..."
ale ogolnie jestem za zmianami LOLA - Wto 27 Wrz, 2005 14:07 chcecie usunac moja ulubiona mapke .. ehhh..
"LOLA connected"
"LOLA join to the terrorist forces"
Elo Elo :p Juz cie nie raz w akcji widzialem Augi888 - Wto 27 Wrz, 2005 16:56 na moje wyrzucenie cs_italy bardzo umililo by gre ROSOMAK - ¦ro 28 Wrz, 2005 12:55 Witam
Moze byscie zastapili jakas mapke z tych co chcecie wywalic ta :
d2_remakekoJOt - Nie 09 PaĽ, 2005 11:39 Assault to swietna mapa, przydala by sie w map cyklu... pamietam jeszcze czasy jak gralem na ruskich serwerach, tam sie wymiatalo na niej, chociaz moze jakas modyfikacja assaulta byc mogla, z wieksza ilosci drog wejscia pirenesi out zdecydowanie, strasznie jej nie lubie! Sunny tez jest straszna, te kolory ,az glowa boli oraz ten szum niby fal doprowadza do obledu i wkurza, nagralem sie w nia kiedys i uwazam ze jest kiczowata i do bani!