CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - Czak Noris!
siatkarz - Nie 05 Lut, 2006 09:21 lol zamiotlo mnie P-C P-K - Pon 06 Lut, 2006 21:45 Ehh, jakieś herezje tu się wdały. Oczywiście, że Chuck grał w Thunderze. Tytułową rolę - motorówę oczywiście..:Solid_Snake:. - Śro 08 Lut, 2006 10:00 Wiem, że trudno niektórym w to uwierzyć, ale niestety ich idol został wreszcie pokonany przez typa z wiosłem. Achilles miał pięte, chuck ma wiosło.
pwnd
_rOsO_ - Śro 08 Lut, 2006 10:48 Z tym, że po sekundzie Chuck wstaje ( czego już na gif-ie nie widać ) i łamie wiosło oraz dziesieciu kolesi kopem z p ó ł o b r o t u
P.S Lepiej dla ciebie Solid zeby Chuck się nie dowiedział, że taką plotke puściłeś bukers - Śro 08 Lut, 2006 12:52 SOLID ale dałes teraz
To jest film pt. "Chuck, mazury i wiosło"
Ja widziałem drugą cześć "Chuck, mazury i złamane wiosło"
roso ma racje.....:Solid_Snake:. - Śro 08 Lut, 2006 17:28 Weźcie juz przestańcie siać ploty. Widać, ze chuck po zwyklym strzale w nos padł jak kafka. Nogi mu się złożyły jak domek z kart i nie wiedział w ogole gdzie jest. Ten typ to oszust. Zachwycacie sie nim tak samo jak w Dragon Ball'u ziemianie zachwycali się Herkulesem.
(kto oglądał, ten zczai baze)P-C P-K - Nie 19 Lut, 2006 20:31 Ale Herkules to co innego. On to był fajny na niby a chuck jest na prawde. Zresztą popa popa
http://video.google.com/v...8290674&q=chuck