CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - melepeta
Vegeta - Wto 31 Sty, 2006 16:49 olo jak narazie to ty spamujesz ze swoim kolesiem.. dziwne ze co chwila jest twoj post a za chwile twojego kolegi dokladnie po minucie czasu hmm dziwne i skoncz juz z tymi logami.... H@ sobie obejrzy a nie ty w kolko tylko logi i logi.:Solid_Snake:. - Wto 31 Sty, 2006 16:50 Logi obejrze jutro, bo teraz ucze sie do egzaminu.oLKa - Wto 31 Sty, 2006 16:53 nie grałam wtedy na servie. Ale chcialbym się wypowiedziec. Ty olo nie pisz ciągle "sa logi, sa logi". Sadze ze jak raz napisałes to wszystcy zainteresowani przyjeli to do wiadomości.
NAstepnie, chcialbym zwrocic uwagę, że Melepeta umie się przyzna do winy. Juz raz byla na niego skarga, i o ile dobrze pamietam to przyznał sie do bledu, przeprosił i poniósł za to kare. Wiec chyba teraz byloby podobnie jakby miał cos na sumieniu.
Nie wiem jak bylo naprawde, i nikomu nie zarzucam, ze klamie... No to chyba tyle...bbl` - Wto 31 Sty, 2006 18:12 mmm .... zaczyna sie ciasteczkowy - Wto 31 Sty, 2006 20:07 Olo trudno się dowiedzieć czegoś z twoich postów bo piszesz nie logicznie i w koło to samo ze logi raszował , napisałem dajcie skrina w którym miejscu stał i zróbcie go sami żebyśmy wiedzieli o co Ci chodzi ,wejdz z kolegą na serwer i zrób skrina.
A jeśli mówisz po co to znaczy że masz to w ... i zaczyna do Ciebie docierać że jednak nie masz racji.
A za takie teksty do admina lub obojetnie do jakiego gracza to długo tu nie pograsz bo to się skończy banem .
A to że nie jestem po twojej stronie tylko obiektywny to nie znaczy że spamuje
Nigdzie nie napisałem że nie masz racji czy tylko Mel ją maolo84 - Wto 31 Sty, 2006 22:01 siatkarz - Wto 31 Sty, 2006 22:06
omg
nie przeczytales, ze ciastek chcial zeby screena zrobil??? siatkarz - Wto 31 Sty, 2006 22:48 przepraszamciasteczkowy - Wto 31 Sty, 2006 22:55 na tym srinie widac że rasz ewidentny jest w tym miejscu więc czekamy na wypowiedz Melepety.co nam powie na ten temat