CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - A wiec co dalej ze zmianą mapy?
.:Solid_Snake:. - Śro 08 Lut, 2006 17:25
WEGier napisał/a:
zagłosuje ale potrzebuje informacji - w której opcji pozostanie, że można się wbijać na serw póki nie jest full 18/18 Bo przedtem było na przykład 16/17 i lipa "kicked"
Tak pozostaje niezaleznie od wybranej opcji. Poprostu tak jest lepiej dla graczy, gdyz wiedza, czy slot jest wolny czy nie i tego nie zmieniam.WEGier - Śro 08 Lut, 2006 20:53 wybrałem 3, bo....dobrze jest zagrać czasem inne mapki niż dusty Yelonek - Śro 08 Lut, 2006 21:23 3.
Plugin mi odpowiada, ale za przegięcie uważam niemożliwość votowania na mapę która była w przeciągu XX innych. z 5-6 to max IMODzejms - Śro 08 Lut, 2006 21:25 Teraz podam wam przykład:
Jest godzina jak wyżej. Do wyboru 4 średnie mapy + militia. Zgadnijcie co zostało wybrane?
MILITIA. Dziwne co? Ja np. nigdy bym nie głosował na militie, a jednak podzczas głosowania przeszła militia.
Wniesek:
Jeżeli wróci stary mapcykl to zwolennicy tych "gorszych" map zapomnijcie, że sobie na Bydzi w nie pogracie. Będziecie musieli ich szukać na gorszych serwerach , a chyba nie tego chcecie. Niestety wszystko jednak na to wskazuje, że tak będzie. Chyba, że zagłosujecie na 3._rOsO_ - Śro 08 Lut, 2006 23:33 Jak ludzie mają do wyboru chetau i cpl-e to wolą Militie, mniejsze zło, jak w życiu proste
Kiedy koniec głosowania koJOt - Czw 09 Lut, 2006 00:44 Stary system byl dobry
__ 1 __ 4everDzejms - Czw 09 Lut, 2006 08:32 A co jest takiego złego w cpl-ach. Bo w militii to wiem co jest.i.S.b - Czw 09 Lut, 2006 19:26 jestem za 3, bo to coś nowego, a nie monotonia jak na innych servach, jednak przydałaby się flaga vote, gdyż nieraz późno w nocy nie każdy przywiązuje wagę to tego co mu wyskoczyło po lewej stronie ekranu i klika cokolwiek ... potem wchodzi jakaś "dziwna" mapka i ludzie wychodzą ...ROSOMAK - Nie 12 Lut, 2006 17:42 wiec jak cos juz ustalone .:Solid_Snake:. - Nie 12 Lut, 2006 17:42 Jutro koniec ankiety i wdrożenie wyniku jaki wygra.