CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - Prośba o admina/// qBert
SiD - Wto 14 Lut, 2006 17:23 qBert po jaki ch... sie wypowiadasz w swojej prośbie powinieneś czekać na wypowiedzi @, graczy i wkońcu H@ a nie dopisywac jakieś pierdoły ogarnij sie to wpływa na twoja niekorzyśćBABCIA - Wto 14 Lut, 2006 18:25 ależ ty jesteś w gorącej wodzie kąpany zgadzam się z sidem czekaj na opinie innych a nie się niecierpliwisz. na nieP-C P-K - Wto 14 Lut, 2006 21:13 Ten teges. Dziś mam faze na rozpisywanie się ale niewiele jest do pisania. Owszem widuje cie na serwerze, ale tak jak inni już pisali
1. Nie ma cię praktycznie na forum.
2. Jednak troche za krotko grasz. Gracze jeszcze nie zdazyli cie poznac.
Czyli ogolnie wydzwiek posta na nie._rOsO_ - Wto 14 Lut, 2006 22:54 Na nie bo nie a powód jest taki, że odeszło dwóch adminów, przyjmijmy dwóch i zamknijmy ta akcje bo mnie total zwalił z krzesła:
Nie 7 postHeYaH - Śro 15 Lut, 2006 12:42 A ja jestem na Tak Dał bym mu adma !qBert - Śro 15 Lut, 2006 14:50 Od czasu gdy zacząłem się starać o admina stałem się wrogiem numer jeden kilku adminow i graczy. Nie wiem co jest tego powodem, ale dzisiajsze wydażenie upewniło mnie w tym przekonaniu... (Ci co byli wiedzą o co chodzi) Dlatego tez chce zrezygnowac z kandydatury i prosze o zamkniecie topicu. Mam nadzieje ze bedziemy sie dobrze dogadywali i ze pogramy sobie razem w dobrej atmosferze. Pozdrawiam i dziekuje za glosy poparcia....:Solid_Snake:. - Śro 15 Lut, 2006 16:03 możesz odrazu wyjaśnić OCB, bo takie zachowanie nie jest dopuszczalne._rOsO_ - Śro 15 Lut, 2006 16:31 Napisz OCB, bo na d2 to nawet ja byłem Jednak tylko zmuszałem kilka osób do zmiany zachowania.
P.S nappy to nie admin bukers - Śro 15 Lut, 2006 16:56 Stary ale jakim wrogiem?
Ja nawet nie mam zdania na ten temat, bo w ogole nie chce mi sie pisac za bardzo...
jest oczywiste raczej, że nie dostaniesz admina [narazie]
Patrz nofika on chyba 3 razy prosil o admina i dosstał za 3 razem
zadko kiedy pierwsza prosba jest przyjmowana [chyba, że dotyczy to soby, ktora jest naprawwwde znana dobrze na serverze, forum] A ty do takiej osoby narazie nie nalezysz.
Ale jak ktoś jest na NIE to nie znaczy, że jest twoim wrogiem.
Bo np. moim największym wrogiem to jest mr. Nofik [o czym wszsycy wiedzą] we wszsytkich jego prosbach bylem na nie i nadal jestem na nie. a jestem za zbanowaniem kolesia nowik - Śro 15 Lut, 2006 17:21
bukers napisał/a:
Patrz nofika on chyba 3 razy prosil o admina i dosstał za 3 razem
ja dostalem za pierwszym wiec wiesz a qBeert sprawe lepiej wyjasnij tutaj kto co Ci zrobil ?:>