CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pomoc - darmowy antyvirus
Trel - Nie 04 Lis, 2007 13:14 mam tu taki link.. gdzie jest wszystko scrackowane... full antywirusy i wiele innych... ale chyba nie moge go tutaj podac... :> jak co to zapraszam na pw.potek - Nie 04 Lis, 2007 13:26
pOw poW napisał/a:
Cytat:
a ma ktos moze klucz do najnowszego kasp???
kiciper@wp.pl oczywiscie w celach testowych
tak na rok testow D
do kasperskiego nie znajdziesz klucza (podziała najwyżej pare dni) bo blokują bardzo szybko konta już pare razy się na tym przejchałem ritarded l. - Nie 04 Lis, 2007 15:27
potek napisał/a:
do kasperskiego nie znajdziesz klucza (podziała najwyżej pare dni) bo blokują bardzo szybko konta już pare razy się na tym przejchałem
dla chcacego nic trudnego moj dziala 3 lata.rEdRum! - Nie 04 Lis, 2007 16:32 Od trzech lat Avasta mam i raz tylko mi wirus wpadl jak mi się skończyl "okres" ;D Bez update'ów. Jedyny minus to powiadomienia. No może trochę powolny skan. Ale nie narzekam.Sinecod - Nie 04 Lis, 2007 18:20
ritarded l. napisał/a:
potek napisał/a:
do kasperskiego nie znajdziesz klucza (podziała najwyżej pare dni) bo blokują bardzo szybko konta już pare razy się na tym przejchałem
dla chcacego nic trudnego moj dziala 3 lata.
moze nie 3 lata ale moj nadal dziala na 6.0 oraz kilka na 7.0 wiec Potek nieprzesadzaj potek - Nie 04 Lis, 2007 21:05 to nie mam szczęścia co sciągnołem kasperskiego to góra miecha mi chodził foXx - Nie 04 Lis, 2007 21:14 Avira Antivir Personal Edition Classic nawet niezły darmowy antywir, dawno temu go używałem, przed AVS, ale po tym jak zakończyli aktualizować AVS trzeba wrócić do Aviry qBert - Nie 04 Lis, 2007 22:21 ja poproszę o zaprzestanie rozmów o crackach...siatkarz - Nie 04 Lis, 2007 22:34 dokladnie tak jak q pisze. macie internet wiec mozecie poszukac darmowuch programow/systemow... ja tak robie i polecam wszystkim innym bo naprawde jest fajna sprawa uisunac z hdd pirackie oprogramowanie jescze nie wydalem zlotowki a windoze i inne programy mam free... polecam sie rozgladnac po sieci
a zeby bylo na temat to antivir jest chyba najlepszy jesli chodzi o darmowe antywirusy (jest jescze avast.. jak kto lubi)WEGier - Pią 04 Sty, 2008 13:43 odświerze - co tam słychać w szerokim świecie? Musze kumplowi zainstalować jakiegoś freeware ale wiem który jest teraz "dobry" ... avg dalej tak muli przy odpaleniu? I dalej w ver7 nie da się ustawić aby nie sprawdzał kompa codziennie ale np raz na tydzień? Który jeszcze tam mógłby być? (po Polsku bo koleś nie pojemaju)
PS tylko nie proponujcie avasta <rzyga> bo to jest porażka a nie program