CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - unban me...
siatkarz - Wto 21 Lut, 2006 14:32 czy ty crz jescze nie zrozumiales ze masz bana za caloksztalt swojej ironi, ignorancji i prowokacji? czy to takie trudne?crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:33
siatkarz napisał/a:
czy ty crz jescze nie zrozumiales ze masz bana za caloksztalt swojej ironi, ignorancji i prowokacji? czy to takie trudne?
Dzięki fajnie, że mnie u¶wiadomiłe¶, ale nadal chcem wiedzieć dlaczego nick zAL + znaczki jest nie czytelny.i.S.b - Wto 21 Lut, 2006 14:34 chyba pomyliłe¶ działy, idĽ na skargi i zażalenia i napisz: skarga na "przewrażliwionego admina IrYs'a ".
a rozumiesz co napisał sidney czy tesh niebardzo
dawaj hax, my tu ci pomożemy, a może napisz do bravo z problemem albo do przyjaciółki hmmm, sam nie wiem jak ci pomóc ... naprawde ... a może naprawde powiniene¶ jush odej¶ć od tego kompa a teraz w twoim języku, zal zal zal zal, z@L, z@L z@L z@L i buhaahhahahhah ...
crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:35 Fajnie Irys, wytłumacz mi dlaczego nick zAL + znaczki jest nie czytelny.i.S.b - Wto 21 Lut, 2006 14:36 nie crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:38
IrYs napisał/a:
nie
To Ci kupie elementarz, i jak go przerobisz to mi odpowiesz.siatkarz - Wto 21 Lut, 2006 14:40
crz^^ napisał/a:
Dzięki fajnie, że mnie u¶wiadomiłe¶, ale nadal chcem wiedzieć dlaczego nick zAL + znaczki jest nie czytelny.
czyli jak juz rozumiesz to nie psiz nic wiecej bo szkoda postow
"h@h@h@h@h@h@h@h@h@"crz^^ - Wto 21 Lut, 2006 14:42 Jak juz wcze¶niej wspomniałem chciałbym wiedzieć dlaczego nick zAL + znaczki jest nie czytelny.
Mi postów nie jest szkoda.i.S.b - Wto 21 Lut, 2006 14:42 prowokujesz, prowokujesz i prowokujesz
mało tego, robisz sobie jaja z adminów, w tym wypadku ze mnie, a tego niestety nie będę tolerował, dotarło to tego twojego tic tac'a SiD - Wto 21 Lut, 2006 14:43 A ja korzystaj±c z okazji chciałbym pozdrowić mamę, tatę, babcie, wujka Waldka i tego pana Serwera albo boga jak wolicie który mi dzisiaj wrypał bana za nick "}{ 4 ><" ohhh... naprawdę był to straszliwie brutalny i obraĽliwy nick przepraszam mm.... a przypominam o zbanowaniu hypno bo ma tez w nicku "szlaczki" ( jak to powiedział jeden pan serwa) i nalezy mu się za to kara, tak samo co niektórzy admini powinni zostać ukarani za "^^" skrzydełka lub daszki jak kto woli