To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - seeed

SeeeD - Pią 03 Mar, 2006 23:27

lolq -fryta- ma jeszcze zeznawac:P zwarzaj a "**cenzura**" niestety skoro tak o sobie mowisz:/ cienko z toba:D:D:D:D:D:D:D:D:D czy ktos widzial bym przeklna raz!!!????:D:D:D:D:D:D:D:D czlowieku wruc skad przyszedles:D:D:D:D:D:D:D:D(raz moze przeklnalem:/ moze!!!):D:D:D:D:D:D:D:D:Dhehe boshe czasem gra uklada sie fajowo a tu zaczyna przeszkadzac jakis orginal...:/......sposobem babci bede krecil dema za kazdym razem kiedy bede sie podlanczal na bydzie :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :banan: :papryczka: :ogorek:
olo84 - Pią 03 Mar, 2006 23:58

nie zauważyłem abyś przklnął nie o to chodzi w tym temacie tylko o to co jest napisane i wypunktowane w pierwszym poście
SeeeD - Sob 04 Mar, 2006 08:45

hmmmm statsowanie?????-auto teambalance,rushe?tez juz wyjasnialem:]hmmmm i co tam bylo....podszywanie sie pod admina........hmmmm......w logu serwa powinny byc jeszcze voty na ciebie:/ qbert tez gral i to ze mna na tamtj mapie chyba byl na screenie z steam id.........on jakos tego niezaowarzyl co ty........a i o podszywanie sie pod admina mozesz tez oskarzyc moskieva......sam sie pytales czy jest adminem i dzieki temu dostales jazde i pare votow.....a i przypomnial mi sie jeden text "no dawaj ***cenzura***"????to byl od ciebie????na poczatq cpl_mill?????:D:D:D:D:D:D:D.......Powoli mam dosc intrygantow z gimnazjum:/dorosnijcie:/........jesli sie da:/bo widze ze nie wszyscy moga.....Zaimjicie sie pracami spolecznymi i takimi tam :twisted: P.S.Ktos tam pisal o moich problemacz psychicznych???:D:D:D:D:D:D:D:D:D Pogozne zyczenia sam masz ochote na taka qracje jak sobie servooje.......10tk e za noc i tez mozesz?????jesli uzbierasz z kieszonkowego:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D :banan: :papryczka: :marchew: :ogorek:
sidney - Sob 04 Mar, 2006 09:22

seeed mam prosbe. pisz bardziej zrozumiale, bo w twoich postach jest tyle chaosu ze sie nieda przeczytac ;) :D
SiD - Sob 04 Mar, 2006 09:33

OMFG jeden lepszy od drugiedo SeeeeeeeeeeeeD przez milion 'e' daje ?? pełno znaczków i myśli że jest fajny...µΩΠφΔΘΛΣΦΨαβχτγδεζηψθλξρσωκΓ♣♥€§©®•™°«»≤≥³²½¼¾±÷×√∞∫≈≠≡ :mrgreen: :D :faja: :hahaha: ;] :( :x ;) :papa2: ?? :rotfl: :rotfl2: :) !! ;[ :wow: :/ :lol: :E ;( :cfaniak: :wstydniś: :chytrus: :crazy: :0o: :twisted: :* :banan: :papryczka: :marchew: :ogorek: proponuje bana dla obydwó na 666 godzin to sie naucza i ne beda pisac takich ***cenzura***..
_rOsO_ - Sob 04 Mar, 2006 09:50

Bozia dała nam kropki ( . ) i przecinki ( , ) :) więc proponuje skorzystać z nich, wasze wiadomosci nabiorą wtedy sensu. Jak dla mnie to jest to totalnie bezsensowny post i kłutnia bez celu. Wogóle nie wiem co autor chciał osiągnąć :) być może znajdujemy się w ukrytej kamerze, albo jesteśmy obiektem pracy magisterskiej na temat bulwersowania ludzi na forum :)

W każdym razie ja proponuje CLOSED, a na przyszłość proszę pamiętać iż w logach nie widać rasza oraz wypowiedzi przez mic-a :)

<papa> Generacja GaduGadu :P

.:Solid_Snake:. - Sob 04 Mar, 2006 13:13

_rOsO_ napisał/a:
Bozia dała nam kropki ( . ) i przecinki ( , ) :) więc proponuje skorzystać z nich, wasze wiadomosci nabiorą wtedy sensu. Jak dla mnie to jest to totalnie bezsensowny post i kłutnia bez celu. Wogóle nie wiem co autor chciał osiągnąć :) być może znajdujemy się w ukrytej kamerze, albo jesteśmy obiektem pracy magisterskiej na temat bulwersowania ludzi na forum :)

W każdym razie ja proponuje CLOSED, a na przyszłość proszę pamiętać iż w logach nie widać rasza oraz wypowiedzi przez mic-a :)

<papa> Generacja GaduGadu :P

tymi słowami - zamykam.