CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - nappy i reszta cd.
ritarded l. - Czw 09 Mar, 2006 15:29 @ Sid - to dawaj na priv
@ lnk - zallnk - Czw 09 Mar, 2006 15:30 Sorry bbl zapomnialem o tobie i jego tez bym banowal...
HAHAHAAH worteks kolejny tekst boarda "zal" jeszcze tylko "pl" i bedzie lajt i gites JEE czyli zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SiD - Czw 09 Mar, 2006 15:44
lnk napisał/a:
VorteX^^ napisał/a:
SiD napisał/a:
ja nie wiem wszyscy wszyscy piszecie CU @ Dwór jestem ciekaw czy wiecie co to znaczy... pewnie nie tak samo jak znaleźliście sobie wymówke na stf.... panowie magistrzy nie wiedzieli co to znaczy no prosze...
a jak nie wychodzicie na dwór to ja nie wiem to wasz problem...
omg dajcie screeeny, dema i a potem gadajcie k i nie mówcie robicie bo nie roumiem kogo ujmujecie w tej liczbie mnogiej... i tylko nie piszczie elo elo gang bo to juz jest nudne zwalanie winy na cos co nie istnieje..
oj Irysku jak mogłes sie pczuc urazony to oznaczło by ze uwazasz killa za osobe chamska?? wólgarna?? nie wiem .. no jaką jak uraziło przypasowanie do niego hm.. teraz widać jakie masz o nim zadnie
Kod:
buahahhaha Hahaha! Hahaha!
Kod:
teraz wiadomo skąd... [/code]
chcesz o tym porozmawiac?
Typowe teksty boarda , szybko sie uczysz nie dlugo bedziesz fajny
Banowal bym te zerowinki czyli sid i napp
niewdzieczniku zginiesz w meczarniach u sokola pod biurkiem nappy - Czw 09 Mar, 2006 16:01 Dobra ludzie, teraz każdy O/T w tym temacie = warn (i nie ważne czy @, czy sid, bbl, lnk...) Czekamy na logiritarded l. - Czw 09 Mar, 2006 16:15
lnk napisał/a:
Sorry bbl zapomnialem o tobie i jego tez bym banowal...
HAHAHAAH worteks kolejny tekst boarda "zal" jeszcze tylko "pl" i bedzie lajt i gites JEE czyli zal.pl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
zal.pl
teraz rozumiesz mojego posta?bbl` - Czw 09 Mar, 2006 16:30 Vorek przestan spamowac !Yelonek - Czw 09 Mar, 2006 16:49 Psia mać. Wchodzę na forum 1-2 razy w tygodniu co wejdę to jakaś zadyma. Weźcie się uspokójcie bo to cholera zaczyna brać
Temu wyciągnij logi, ten jesty zł, ten mi się nie podoba, ten mi dał kicka...
...rrrwa mać!
To jest serwer do grania czy zabawa w politykę? Jak was rzuca, to wróćcie na drzewa gryźć kokosy Ew. wyłączyć cs'a i skończyć ten cyrk.nappy - Czw 09 Mar, 2006 17:33