CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Jakiej Muzy słuchacie
nappy - Sob 11 Mar, 2006 12:37 Cash, a 'System of a Down' to jaki jest 'rodzaj' ? Bo czasem sobie posłucham w drodze do sql, tylko nie wiem do czego to się zalicza
//ot - w tym avatarku to Twój komp jest? Cashreen - Sob 11 Mar, 2006 13:52 Hmmm no nie wiem do czego sie zalicza chyba do metalu ale do jakiego to nie wiem A jesli o mój avatar to jest mój komp :D :ogorek: tak samo Linkin Park ten syf do czego nalezy Rider - Sob 11 Mar, 2006 16:32 Ja w zasadzie słucham wszystkiego lecz w szczególno¶ci hh Ostatnio z polskiego polecam OSTR-a nowego YekyL - Sob 11 Mar, 2006 16:33 Linkin nalezy do Nu metalu/rapcore
Edit: Soad nalezy do metalu alternatywnego/rocku alternatywnego i hard rockuP-C P-K - Sob 11 Mar, 2006 20:02 BlackMetal Ist Krieg numetal sucks dick!
Troche norweskiej klasyki jak Mayhem, Immortal, Darkthrone. Viking: Bathory, Thyrfing, Enslaved. Ale też polski pagan jak Saltus, Venedae czy Arkona, no i jakie¶ eksperymenty typu Luror.
Kiedy¶ słuchałem jakich¶ ManOwaRów itp.Cashreen - Nie 12 Mar, 2006 09:36
P-C P-K napisał/a:
BlackMetal Ist Krieg numetal sucks dick!
Troche norweskiej klasyki jak Mayhem, Immortal, Darkthrone. Viking: Bathory, Thyrfing, Enslaved. Ale też polski pagan jak Saltus, Venedae czy Arkona, no i jakie¶ eksperymenty typu Luror.
Kiedy¶ słuchałem jakich¶ ManOwaRów itp.
Szacunek za norweskie zespoły koJOt - Czw 23 Mar, 2006 19:08 łej... ja slucham od folku,pagan-metal,folk-metal, reggae, espaniolos jezykos-SKA itp. troszke hh, ale tylko troszke. a glowe stracilem i serce oddalem hard rockowi- Godsmack! lubie Soila, Powermana 5000,gotik metal, nosz cholera wszystko co ma gitare nawet dark electro, nie trawie housu, denna muza i usypia mnie:P(bez obrazy )
HardRock4Ever \m/ 0_o \m/
Nappy a "bydgoska liryke" znasz?domaz - Czw 23 Mar, 2006 19:14 pewnie zna bo widzialem u niego w playliscie jakies cus aka "byDgoSki SqUaD" denne;]kodik - Czw 23 Mar, 2006 22:00 hip-hop PL & technokoJOt - Czw 23 Mar, 2006 22:03 Ty to masz manie z tym squad^^ tak pytam bo moja kuzyna chodzi z jednym z BLiryki od dawna:D sie lansowac trzeba^^