CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - do H@ i do @
SiD - Wto 14 Mar, 2006 20:01 Kanker nie pisz takich bzdur tylko zacznij karac wsztstkich równo i bedzie ok bo jak wiesz solid zwalcza kolesiostwo bo dlaniego to jest obiaw bycia elo elooLKa - Wto 14 Mar, 2006 20:08
SiD napisał/a:
Kanker nie pisz takich bzdur tylko zacznij karac wsztstkich równo i bedzie ok bo jak wiesz solid zwalcza kolesiostwo bo dlaniego to jest obiaw bycia elo elo
tak. on bedzie karał, a pozniej ludzie beda pisac GLUPIE skargi na forum... i nic sie nie zmieni.KankerNooB - Wto 14 Mar, 2006 20:11
SiD napisał/a:
Kanker nie pisz takich bzdur tylko zacznij karac wsztstkich równo i bedzie ok bo jak wiesz solid zwalcza kolesiostwo bo dlaniego to jest obiaw bycia elo elo
ja bzdury pisze zobacz co nappy napisal !
ale nie mamy o czym rozmawiac , bo my jestesmy ci zli
PROSZE O ZAMKNIECIE TEMATU
[ Dodano: Wto 14 Mar, 2006 20:17 ]
SiD ale ja nie chce nikogo karac
ja tylko prosze o rozwage i kulture czy to za duzzo?SiD - Wto 14 Mar, 2006 21:10 to poproś równiez mielcara i innych,, oni dobrze wiedzieli ze nie powiem do nich ani słowa ale jak zwylke nie wytrzymał i musiał coś wygarnacP-C P-K - Wto 14 Mar, 2006 21:12 Jak widzisz Popo temat wywołuje jakieś niepotrzebne emocje. Mogłeś napisać pmke do Solida (bo w poście zwracasz się do niego). Teraz ludzie się tylko wyzywają i szum robią.PoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 21:14 po 1 niemam zadnego ale bo niejestem adminem jakbym chcial miec to bym zrezygnowal na OB
po 2 nikt mnie nieprzysylal z konkurecji
po 3 vegeta nietwoerdze ze cos zle robicie ale niekturzy przeginaja pale
po 4 dzejms niewyzywalem nikogo od lamerow wiec mnie niewyzywaj noobie
po 5 jedyny elo elo gang to wy lecz niewszyscy admini bo tylko kanker jest najnormalniejszy z wassaint - Wto 14 Mar, 2006 21:19 Kanker jak ty nie widzisz roznicy miedzy "stara bydzia" a teraz to sory k ? ale k ?
no i bez oburzen prosze cie ?
update
no i dla przykladu juz ktos zostal zbanowany
update 2 a zreszta
OLDBOYS forever SiD - Wto 14 Mar, 2006 21:21 ta saint be oburzeń kk??PoPoLuPo - Wto 14 Mar, 2006 21:23
saint napisał/a:
OLDBOYS forever
ob powstanie z popiolow juz i tak gra wiecej coraz wiecej osobciasteczkowy - Wto 14 Mar, 2006 21:25
PoPoLuPo napisał/a:
po 5 jedyny elo elo gang to wy lecz niewszyscy admini bo tylko kanker jest najnormalniejszy z was