CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - Bajki
akira - Wto 28 Mar, 2006 09:42
nowik napisał/a:
kiciper napisał/a:
nowik
to tak
DB
DB Zet
DB GTA
nie oposcilem ani jednego odcinka
Jak tak pamietasz ?
zadam ci pytanko.... kogo nigdy nie pokonali w DB i kto byl najsilniejszy????
Chodzi Ci o Goku ? aczkolwiek on mial walki gdzie przegrywal i byly przerywane a nastepnie dokanczane, aczkoliwek Future Trunks tez zadnej walki nie przegral bo przybyl na krotko na Ziemie, w GT tez o ile pamietam nie przegral tylko ze to juz byl jako normalny Trunk, a najsilniejszy i tak byl Bardock, ktory wkoncu musial ulec Goku
btw. jezeli was interesuje anime to macie http://www.download-anime.prv.pl/ macie tam wszystkie odcinki DB normalnie miodzio stronka
Cashreen napisał/a:
nowik napisał/a:
kiciper napisał/a:
wasze ulubione kreskowki ::))
no i moje ulubione to
- DB (cala seria)
- Bleach
- Cowboy Bebop
i wiele innych
A pamietacje mzoe Generała Daimosa ?
Nowik nie wiedziałem ze cie interesuje anime Ja lubie tez np.
-Ghost in the Shell
-Vampire D
-Berserk
-Akira i inne Za duzo by tu wymieniac
Wiadomo Ghost-a nawet przeczytalem kiedys nie powiem mlody bylem to nic nie rozumialem a nie mam okazji wrocic bo nie kupuje juz a tamten byl kolegi Akire to filmik fajny byl, nawet go gdzies mam ;D a i mam jeszcze 1 TOM o ile pamietam
A i muminki to nie anime, stworzone zostaly najpierw przez fińsk± pisarke, nei pamietam nazwiska a potem dopiero zanimowane i jest to zwykla kreskowka
ale pszczolka maja to na bank anime koJOt - Wto 28 Mar, 2006 11:46 a moje best to Trigun
2. Berserk
3. Cowboy Bebop
ogolnie kocham anime ♥ ♥.:Solid_Snake:. - Wto 28 Mar, 2006 11:58 SailorMoon - ekstra madafaka bajka jak miałem lat 7 ;DqBert - Wto 28 Mar, 2006 13:43 1. DB
2. Stru¶ pędziwiatr
3. Speedy Gonzalez