CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina // $w!erzak
bbl` - Czw 13 Kwi, 2006 15:40 Super, polowa z tych adminow co jest wogole nie graja, elo BABCIA - Czw 13 Kwi, 2006 18:10 ja gram SeeeD - Nie 16 Kwi, 2006 19:06 3ba by bylo zrobic naprawde ta selekcje................a tym co tylko po nocy sie bujaja zostawic jakas flage na zmiane mapy......i to wszystko.....adminow jest duzo...ale ilu z nich niegra ?A mozna by bylo zrobic wogle cos innego.......glosowanie na adminow.....sonda na forum....ktory ma dalej byc adminem.......to by byla prosta selekcja tego kto sie nadaje na admina a kto nie....i by lud wybral......i wtedy znalazlo by sie miejsce na nowa CreW.....co ja bredze....tu obalic kogos to jak zlustrowac kaczocha
pozdro 4 @llolo84 - Wto 18 Kwi, 2006 17:38 nie
za dużo adminówYekyL - Wto 18 Kwi, 2006 18:05
olo84 napisał/a:
nie
za dużo adminów
Niech ktos mi wytlumaczy, co to za argument. Co z tego ze beda grac sami admini jesli nawet, bedzie to stala ekipa lubiaca sie nawzajem bez chamstwa i idiotow??qBert - Wto 18 Kwi, 2006 18:33 Też uważam że za powód za dużo adminów to żaden powód! W sumie to im więcej (zaufanych) adminów tym lepiej! Jeden nie może widzieć wszystkiego a 5 wyłapie więcej... Już teraz zdarza się że kilku na raz gra i nie ma to jaki¶ ujemnych stron...nowik - Wto 18 Kwi, 2006 20:06 ehh... za duzo adminow to jest wlasnie bardzo dobry powod, dla zwyklego gracza to jest wrecz cos na wage złota, jezeli jest duzo adminow to maja slota, a jak maja slota to wchodza bez problemowo a pozatym i tak bydzia zostanie zautomatyzowana tak ze 1 admin bedzie mogl zarzadzac calym serwem i bedzie widzial wszystko ;Pneverling~ - Czw 27 Kwi, 2006 09:46 wlasnie !
1 w ta czy w ta wiec poprosze
sry za OT dedaler - Sob 06 Maj, 2006 14:52 Temat postu: PopieramCzesto przesiaduje na bydzi[1]
Tak !.:Solid_Snake:. - Sob 06 Maj, 2006 19:11 pro¶ba rozpatrzona pozytywnie. Odezwij sie na gg.