To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Hyde Park - [you] czyli pkt 1.7 regulaminu

Yelonek - Nie 19 Lut, 2006 12:14

Szkoda że do śmiechu warte można wysyłać tylko filmy ;(
nappy - Nie 19 Lut, 2006 12:30

koper0z` napisał/a:

nappy napisał/a:
Ahahhah człowieku zabiłeś mnie tym kompletnie, mam ci jeszcze to wydrukować i przeczytać na głos? Naprawde ogarnij się (chociaż troszke, tyci tyci) a już będzie lepiej Uśmiech...

nie wiem co znow miales na mysli?? przeciez napisalem ze juz wiem dokladnie o co chodzi z tym [ you]... moze Ty nie potrafisz tego sobie uswiadomic i dalej probujesz ze mnie robic idiote... pozdro dla Ciebie :papa2:

AHhahaha, ja z Ciebie robie idiote? A da się coś więcej w tej sprawie zrobić? :hahaha: No, a jeżeli to JA robie z CIEBIE idiotę - to mi świetnie wychodzi (przyznacie chyba :D ).

A on dalej nia czai o co chodzi...

Gość naprawde czytaj regulamin...

ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 13:28

Gość jest smieszny jak Kaczynscy :P
koper0z` - Nie 19 Lut, 2006 14:08

aff ktory dokladnie wedlug was pkt regulaminu nie rozumiem ?:s
siatkarz - Nie 19 Lut, 2006 14:28

ej czy ty jestes zabawny czy tylko takiego udajesz? a moze za malo IQ? a moze nadal nie przeczytales regulaminu? proponuje tobie sie zebrac w sobie i przeczytac regulamin ze zrozumieniem i potem go przemyslec :P :)
ritarded l. - Nie 19 Lut, 2006 14:42

close, bo skonczyly mi sie pomysly ekspresji turlania sie pod biurkiem.
nappy - Nie 19 Lut, 2006 17:03

Cicho horteks :D Ja mam jeszcze dużo pomysłów :hahaha:
oLKa - Nie 19 Lut, 2006 17:16

ale się uśmiałam :hahaha: On chyba nadal nie wie o co chodzi !! LOL.. czujesz sie taki poszkodowany... SMUTNE :rotfl: TAK SIE WSZYSTKIM WYSWIETLA !! i nic na to chyba juz nie poradzisz :crazy:
pozdro dla Gość !!

siatkarz - Nie 19 Lut, 2006 17:24

no to jak ziomus nie poczytal regulaminu to sadze ze ejscze ze 2 warny by zalatwily sprawe.... wtedy moge sie zlozyce ze by zropzumial co te literki w regulaminie znacza!!
P-C P-K - Nie 19 Lut, 2006 17:51

Ej kurde co mnie tu o małe ptaszki oskarżacie i jakieś ega nie za wielkie. Wypraszam sobie.
A Gość to jak jeszcze raz coś na mnie napiszesz to nie bedziesz mial życia na serwerze. :crazy: