CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Hyde Park - 2 squady bydzi
BABCIA - Wto 18 Kwi, 2006 15:51 u to ja też sięzgłąszam. ja i moja auto campa ( i zaraz się rozpocznie gadania że baba to ... )Cashreen - Wto 18 Kwi, 2006 16:16 Jestem za zeby H@ i @ wybrali graczy którzy sie wpisza na liste A ja zakładam nowy Temat gdzie bedzie mozna Wpisac Sie na Liste nowik - Wto 18 Kwi, 2006 17:01
Cashreen napisał/a:
Jestem za zeby H@ i @ wybrali graczy którzy sie wpisza na liste A ja zakładam nowy Temat gdzie bedzie mozna Wpisac Sie na Liste
nie znam, chyba odpadniesz w przedbiegach :p poza tym w jakej lidze pozwola ci grac z takim nikiem Suszę zęby Suszę zęby[/quote]ritarded l. - Wto 18 Kwi, 2006 18:19
lnk napisał/a:
VorteX^^ prosze cie nie wypominaj komus czegos skoro sam tak robisz przynajmniej robiles jak miales super elo wladze na bydzi 1 TP....
prosze zatem o udowodnienie twojej tezy albo przeprosiny. chyba, ze robisz z geby cholewe i nie odpowiadasz za wlasne slowa
pozdroLKa - Wto 18 Kwi, 2006 18:43 A co jezeli ktos sie czul najbardzije PRO z calego servera, a tu nagle ktos mu powie ze sie nie nadaje bo nie ma skilla?
Mozecie kogos baaardzo zranic
PS: ale jak to juz postanowione, to prosze bardzo | oczywiscei odpadam Cashreen - Wto 18 Kwi, 2006 18:45 Wszyscy wiedza jak kto gra to chyba tego kogos nie zranimy a jezeli bedzie taka sytuacja tu kolo ma problem :ogorek:lnk - Wto 18 Kwi, 2006 20:12 Nie mam dowodu czyli demka lub screen ale sam dobrze wiesz ze tak robiles a takze wiele innych osob ale w ta sprawe juz nie wnikam bo to nie ma sensu tylko przypomnialem ci o tym ze tez tak robiles a sie czepiasz BuBla^^... ritarded l. - Wto 18 Kwi, 2006 20:17
lnk napisał/a:
Nie mam dowodu czyli demka lub screen ale sam dobrze wiesz ze tak robiles a takze wiele innych osob ale w ta sprawe juz nie wnikam bo to nie ma sensu tylko przypomnialem ci o tym ze tez tak robiles a sie czepiasz BuBla^^...
lnk odrozniaj gre na fake od chwaleniem sie skillem @ ffa bukers - Wto 18 Kwi, 2006 20:51 proponuje taki skład: