To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
CS bydzia :: www.cs.telsten.com
.: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.

Skargi i zażalenia - adminowi sie nudziło

olo84 - Pon 24 Kwi, 2006 21:21

Vegeta napisał/a:
przy bramie stoja i probuja wbic a ty uciekasz w strone respa(stales juz kolo tych kamieni co sie wychodzi z respa ) wiec dostales slapa a i nawet nie zamierzales sie ruszyc do przodu..za tekst co jeszcze dostales slaya wiec eot

olo84 napisał/a:
poza tym napisalem gdzie byli kolesie NA MOSCIE a ja poszedle im oslaniec plecy skoro granie TP tzn oslanianie kogos jest karena sleyem to... zreszta nie warto pisac
(...) wycofałem sie w kierunku respa bo z kampa raczej nie bede stal 3 metry od bramy i slapy i sley

Vegeta napisał/a:

(stales juz kolo tych kamieni co sie wychodzi z respa ) wiec dostales slapa a i nawet nie zamierzales sie ruszyc do przodu..

olo84 napisał/a:
dziwne abym gdzies biegl skoro pisalem na admin czacie

Vegeta napisał/a:
za tekst co jeszcze dostales slaya wiec eot

olo84 napisał/a:
taak?? który tekst??

Vegeta napisał/a:
jak bys chcial im tak naprawde pomoc to bys stanal na moscie a nie gdzies gdzie nie jestes w stanie niczego upilnowac i patrzac sie w brame

jak stałem na moście to przybiegli tam a nikt pleców nie krył wiec sie cofnełem(po chwili ob nikt sie nie chwapił aby bramy pilnowa) gdybym sie nie cofnął i ktoś by wbieg przez brame to by nam z pupy jesień średniowiecza zrobił potem sie koles cofnął do bramy zaczełm biec bo stałem po prawej jak sie wychodzidzi z respa (za ściana(czytaj kolo ściany patrzyłem na brame)i zaczełem do jednego kolesia co stał przy bramie biec i przy skrzynkach 3 po lewej mnie dopadłes i zaczełes slapowa i wtedy zaczełm pisa na admin czacie

szkoda że nie potrafisz sie przyznac do błedu

ps. a skoro za tekst typu
Kod:
L 04/21/2006 - 13:33:18 - de_aztec: Chat: "roach<1923><STEAM_0:0:1697953><>" chat " ta jasne i co jeszcze"

dostaje sie sley to Vegeta chyba masz problemy emocjonalne

.:Solid_Snake:. - Nie 30 Kwi, 2006 16:03

vegeta zbastuj troche tak? Zarowno z amx'em jak i słownictwem na forum.