CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Nasz serwer Counter-Strike - Lag na bydziach
CoRnHoLI0 - Sob 06 Maj, 2006 22:05
Vegeta napisał/a:
ludzie .. lagi sie robia jak na 1 i 3 jest pelno osob.. to wtedy sa lagi ze grac sie nie da.. niestety server bydzia 3 zabiera przyjemnosc granai na bydzi 1.. lagi teleporty ... ogolnie nie ciekawie ja mam 1mb neo .. a niestety czuje jak laguje.. jak kazdy .. moze cos da sie z tym zrobic??
oj vega ja mam caly czas lagi i nie narzekam ;p bbl` - Sob 06 Maj, 2006 22:49 U mnie wszystko ok .teczufka - Sob 06 Maj, 2006 22:58 Dokonujemy modyfikacji (eksperymentalnych) ustawien dla poprawy wydajnosci i waszych pingow.
Jesli bedzie jeszcze gorzej piszcie i zalaczajcie screeny w/g opisu zamiesconego wyzej w temacie.w0mbat - Sob 06 Maj, 2006 22:59 u mnie tez odkad zmienilem raty w cfg ping nie wzrasta powyzej 80 no chyba ze neo czasem szwankujeciasteczkowy - Sob 06 Maj, 2006 23:06 a ja mam czasami 1 pinga ale tak to w granicach 15-30BORSUK - Nie 07 Maj, 2006 13:17 No a ja niwetety mam nadal te gupie lagi ( głupie ) - gdzie indziej jest Ok a tu mam ping powyzej 100 - w nocy lub nad ranem spada do normala. czekam bo wczoraj czy oprzed wczoraj byl wgryany jakis nowy cfg serwra moze to sie zmieni pozdro 4 All.
Borsuczek ....Vesemir - Wto 09 Maj, 2006 22:04 Dolaczam sie do tematu. Ping na bydzi z pewnoscia zwiekszyl sie, w tej chwili oscyluje sie w granicach 40-80ms. Zdarzaja sie wypadki, ze pol teamu ma lagii powyzej 100ms. Ktoregos dnia poznym wieczorem - kolo godziny 22 ping skoczyl do paru tysiecy ms, tak ze nie dalo sie nic zrobic, konieczna byla zmiana mapy. Mam nadzieje, ze nie jest to wina prowidiera internetowego, tylko samego serwera.teczufka - Wto 09 Maj, 2006 22:07 Na moje to obciazenie jest spowodowane wlasnie przez HLDS, a raczej dlugi czas jego dzialania. Prosilismy o dolaczanie screenow, po zmianie ustawien na serwerach nie dostalismy zadnego odzewu o sytuacji na serwerach, ja moge zobaczyc co sie dzieje dopiero po maturze z matematyki...bbl` - Wto 09 Maj, 2006 22:07 Niestety ; F. Ping rosnie wtedy jak na bydzi {3} jest 12/12 slotow (full server) .ritarded l. - Wto 09 Maj, 2006 22:26 ja mam ping tak jak dotychczas tzn 30-40 na duzych rate'ach