AHHAHAHAHHA odezwał się kozak w realu HAHAah hortex zabijasz mnie czasami ;D Spójrz w lustro, wejdź na forum, napisz coś kk ?
A teraz idź graj cewu ze swoim gangsta teamem GryNet^^ (reaktywacja jjeeeee... szkoda, że nie wiedziales co to cs kiedy ten klan naprawde istnial). Taki skilloreQ to cu @ lan K ?ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 22:23
nappy napisał/a:
AHHAHAHAHHA odezwał się kozak w realu HAHAah hortex zabijasz mnie czasami ;D Spójrz w lustro, wejdź na forum, napisz coś kk ?
A teraz idź graj cewu ze swoim gangsta teamem GryNet^^ (reaktywacja jjeeeee... szkoda, że nie wiedziales co to cs kiedy ten klan naprawde istnial). Taki skilloreQ to cu @ lan K ?
jesli masz nieaktualne informacje to sie nie udzielaj bo wychodzisz na wiekszego idiote niz jestes w rzeczywistosci
wiem co to grynet i wiem kto w nim gral. jesli chcesz to udziele ci informacji na priv.
jak bedzie l4f w wawie to spoko zapraszam cie cya @ #inf.pl czy costam chyba ze juz cie wywalili.. i skoncz spamowac bo tylko sie osmieszasz...
co do wygladu fizycznego... pamietaj ze wyglad fizyczny nie jest twoja zasluga i nie mam powodow zeby sie chowac przed ludzmi. z tego powodu naprawde nikt nie ma. powod do wstydu to wlasnie to co masz w tej chwili w glowie kolezko. to sie nazywa nietolerancja i skrajny ***cenzura***. moze ty to ty tak widzisz w swoich "nastoletnich" oczętach ale ty pamietaj ze liczy sie to co masz pod wlosami i nic poza tym.
cya, dorosnijnappy - Pon 08 Maj, 2006 23:06 Ee... ty masz kompleksy, czy po prostu duszno w pokoju? Z tym 'lustrem' to było w zupełnie innym kontekście... ale co tam Nie wymagajmy tak dużo od Ciebie. Chociaż nie, chwaliłeś się już, że studiujesz? ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 23:09
nappy napisał/a:
Ee... ty masz kompleksy, czy po prostu duszno w pokoju? Z tym 'lustrem' to było w zupełnie innym kontekście... ale co tam Nie wymagajmy tak dużo od Ciebie. Chociaż nie, chwaliłeś się już, że studiujesz?
a co do 'lustra' itp mam moze rpzeczulenie od ostatniej wiochy na forum i myslalem ze sie powtorzy.
BTW
nie nabijaj postow, daj sobie warna. a potem idz sie utopic w klozecie ritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 23:34
DzejmsBlond napisał/a:
RadukE napisał/a:
interesujaca telenowela uklad dobry perm albo utrata adma ja bym na to poszedl
Nie wiem czy taki dobry? Wolałbym stracić adma niż dostać perma nie będąc Adminem.
Nick d[>_>]b jest zgodny z regulaminem (co nieznaczy że jest logiczny, ale to osobny temat dla znawców języka polskiego).
Reszta jak zwykle zbyt zagmatwana. W/g mnie to poprostu zły dzień u obu i wina leży pośrodku.
byc moze masz racje ale ja twierdze ze wina lezy bardziej po stronie ciastka, ale to juz wyjasni Solid.
a co do niegrania na serwerze, wole bana niz denerwowac sie z powodu.. no wlasnie, czego? to nie ma sensu przeciez SiD - Pon 08 Maj, 2006 23:45 Jest proste rozwiazanie tej sytuacji ciastek dostanie liścia tak jak Vortex^^ dostawał za swoje wybryki jak był @, a Vortex^^ dostanie bana tak jak on miał zwyczaj dawac za takie głupoty i po sprwaie pozdroritarded l. - Pon 08 Maj, 2006 23:51
SiD napisał/a:
Jest proste rozwiazanie tej sytuacji ciastek dostanie liścia tak jak Vortex^^ dostawał za swoje wybryki jak był @, a Vortex^^ dostanie bana tak jak on miał zwyczaj dawac za takie głupoty i po sprwaie pozdro
to zostalo juz ustalone. sidney - Wto 09 Maj, 2006 07:51 nappy prosze cie zejdz z vortexa. musze ci powiedziec ze bardzo sie zmieniles. niestety na gorsze. niema nic gorszego niz nasmiewanie sie z drugiej osoby tym bardziej jesli jest ona o pare lat starsza. dostan sie na studia prawnicze i sie na nich utrzymaj i wtedy mozesz sie z nim klucic.neverling~ - Wto 09 Maj, 2006 10:41
sidney napisał/a:
nappy prosze cie zejdz z vortexa. musze ci powiedziec ze bardzo sie zmieniles. niestety na gorsze. niema nic gorszego niz nasmiewanie sie z drugiej osoby tym bardziej jesli jest ona o pare lat starsza. dostan sie na studia prawnicze i sie na nich utrzymaj i wtedy mozesz sie z nim klucic.
Moglo go to zbulwersowac iz ciastek jest naprawde w porzadku