sidney - Śro 31 Maj, 2006 20:16 ale tutaj niema co obwiniac piłkarzy, bo oni tylko dostali powołanie do reprezentacji, ale przeciez to kochany janas wybieral skład. mozna miec pretensje tylko to niego. oni graja jak graja, ale przeciez mogl ich niewybierac. a ze janas kocha rasiaka i uwaza ze kuszczak jest lepszy od dudka to mamy taki a nie inny rezultatqBert - Śro 31 Maj, 2006 21:05
sidney napisał/a:
janas uwaza ze kuszczak jest lepszy od dudka
Wcale tak nie uważa. Natomiast uważa że Boruc jest lepszy od Dudka. I stad brak powolania. Stwierdzil (imo mnie słusznie) że może być tylko jeden pierwszy bramkarz, ktory bedzie mogl czuc sie bezpiecznie niezaleznie co zrobi... W tym przypadku wybieral pomiedzy Borucem a Dudkiem. Wybral tego pierwszego. Kuszczak jest jeszcze bardzo mlody, a zarazem wielkim talentem. Jedzie na mundial obyc sie z wielka pilka i jej atmosfera. Podobnie jak Fabianski... Co do Rasiaka, trudno powidziec co z nim jest nie tak. Bo napewno nie jest kiepskim pilkarzem! Pamietacie jak zostal wprowadzony do kadry razem z Niedzielanem? Strzelali co mecz bramke... Poza tym bez obrazy, ale jesteśm laikami w porównaniu ze scoutami angielskich klubów. Jeśli oni uznali że coś w Rasiaku jest godnego zainteresowania to ja im wierze... Mysle ze ten problem lezy w psychice, mentalnosci, generalnie w glowie... Niejeden zanim sie dorobil blyszczal, a pozniej pil i tracil kase w kasynie. Wiekszosc z pilkarzy to prosci chlopcy ktorym odbija szajba razem z zastrzykiem gotowki. Imho to jest problem...[SCR]Sobol - Śro 31 Maj, 2006 21:30 Nic dodać, nic ująć
http://muzeumhumoru.onet.pl/_i/_h/nagrywarkaLG.jpgsidney - Czw 01 Cze, 2006 14:59 to z zeszlych mistrzostw jest
qbert nawet jesli uwaza ze boruc jest lepszy od dudka to i tak jest w bledzie, bo dudek jest lepszyMoras - Czw 01 Cze, 2006 22:44
sidney napisał/a:
to z zeszlych mistrzostw jest
qbert nawet jesli uwaza ze boruc jest lepszy od dudka to i tak jest w bledzie, bo dudek jest lepszy
Dudek może i byłby lepszy od Boruca czy Kuszczaka, ale ostatni sezon spędził na ławce rezerwowych oraz na planie reklamowym TP. Jeżeli ktoś nie gra + zajmuje się czym innym, to łatwo przewidzieć jego forme . Trzeba przyznać, że powołanie Rasiaka
to chyba największa wpadka trenerska ostatniej dekady .
edit: http://mundial.onet.pl/0,...,wiadomosc.html - dobrze, że my nie mamy takich problemów .:Solid_Snake:. - Pią 02 Cze, 2006 09:49 wg mnie jesli coś chcą z ekwadorem albo nawet niemcami wywalczyć, to powinni grać w takim ustawieniu
WEGier - Pią 02 Cze, 2006 10:23 według mnie :
Kuszczak (nie patrząc na głupi błąd, który praktycznie każdy bramkarz ma w swojej karierze - np ja )
zamiast yelonka - Brożek albo ... uwaga, uwaga - Rasiak (szacunek dla tego Pana za mocną psychikę, ja po tylu zniewagach przerzucił się na ogrodnictwo, a on dalej).
Moja wypowiedz jest łagodniejsza od ostatniej, ponieważ już wytrzeźwiałem od środy i na spokojnie to se przemyślałem[SCR]Sobol - Pią 02 Cze, 2006 19:28
SOBOLEWSKI - jam mam tak na nazwisko Moras - Pią 02 Cze, 2006 19:54
WEGier napisał/a:
według mnie :
Kuszczak (nie patrząc na głupi błąd, który praktycznie każdy bramkarz ma w swojej karierze - np ja )
zamiast yelonka - Brożek albo ... uwaga, uwaga - Rasiak (szacunek dla tego Pana za mocną psychikę, ja po tylu zniewagach przerzucił się na ogrodnictwo, a on dalej).
Moja wypowiedz jest łagodniejsza od ostatniej, ponieważ już wytrzeźwiałem od środy i na spokojnie to se przemyślałem
Z całym szacunkiem, ale nie wiem czy Rasiak byłby w stanie trawe skosić, jak sie o nią potyka bez piłki