CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Humor - nasze największe wpadki
WOJTAS - Czw 31 Maj, 2007 12:34 a tak wogole to po co wy o tym gadacie ? (sry za ot)ritarded l. - Czw 31 Maj, 2007 15:47 1. kask 2. wie z kim jedzieno. 10 - Śro 13 Cze, 2007 10:59 No to moze z innej beczki.
Pisałem ostatnio sprawdzian wiadomości z polakai było zadanie tego typu: Dane były 3 cytaty z "Wesela" ,w których należało dokończyć cytat wtrawiając imię bohatera : 1" Do domu nas wpuściłeś, winem nas uraczyłeś . . . i wstawiasz np Gospodarzu" 2 nie pamiętam a 3 cytat wyglądał tak "pieniądze od moskali brałeś, bliźnim nie pomagałeś, o hetmanie hetmanie . . . (trzeba było napisać nazwisko tego hetmana) a ja napisałem ... -ty parszywy dziadu !adaxdk - Nie 02 Wrz, 2007 14:58 Tu nic nie było, a jesli nawet było to powedrowało do:
http://cs.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4633 qBert - Nie 02 Wrz, 2007 16:02 No to ja Ci powiem że regulaminu nie znasz. Przeczytaj go i w ciągu tygodnie napisz mi czy coś tam ciekawego znalazłeś. Jak nie napiszesz masz warna za nieznajomość regulaminu adaxdk - Nie 02 Wrz, 2007 17:50 hihi Ok.
bo naleje goracej wody do kubka i se zupke chinska zrobie
Mysle że nic nikomu sie nie stało
albo jesli nawet, to edytuje wczesniejsz post .. ^^
Pozdrowka oLKa - Nie 02 Wrz, 2007 18:02 Moze qBertowi chodzi o to, ze nie mozna wstawiac z Basha... Tylko z tego co wiem,(czytałam przed chwila specjalnie regulamin) to ten punkt widnieje w dziale Kwadratowe zajace! I czytajac regulamin Humoru, wcale nie trzeba zagladac do tematu z kawałami...
Albo chodzi mu o to, ze wkleiłes kawał, w dziale, gdzie opisuje sie wlasne wpadki
qBert wyzuluj troszeczke qBert - Nie 02 Wrz, 2007 18:03 Dla BKi to napisałem w ten sposób. Chodzi mi o obie te rzeczy Oluś adaxdk - Nie 02 Wrz, 2007 23:58 tak Ola ^^
jak widac juz zostalem o to upomniany (patrz lewo)
i wcale mi sie to nie podoba. moja winaopar - Wto 04 Wrz, 2007 06:35 na szczęście na dzień dzisiejszy bez wpadek
OT??