CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Pro¶by i propozycje - Pro¶ba o admina // PoteC
PleB_S_E - Pon 10 Lip, 2006 15:51 Nie mam nic do adminow no moze do 1 ahahahahahahah ale to tajemnica i nie bede nic pisal bo zawsze bana mialem przez tego typu wypowiedzi na foum.Chodzi mi o to ze nie lubie czegos takiego ze a ja mam 25 a ty masz 15 to jestes dziecko itp<DOBRA moze w realnym zyciu>ale na forum i w grze nie ma to znaczenia ile kto ma lat i taki tekst >[Wlasnie tak jak siatek napisal, ze cs jest od 16 roku zycia, a ty masz 15 i chcesz admina lol.]< PO co to on ma teraz 15 a ktos inny ma 18 i co to taka wielka roznica? za mlody ahaah nie moge a jak by mial 50 to juz za stary pewnie bo to wiek w ktorym powinno sie chodzic do kosciola na msze i rozaniec
ps>nie mam nic do siatka bo widze ze na to wychodzi:*<dla siatka ze musi znosic moje zachowanie na serverze ^^nowik - Nie 16 Lip, 2006 22:17 No niestety ale wiekszo¶ć głosow na nie zatem odrzucono. Daj sie przypomniec troche graczom, zeby Cie bardziej poznali i nic nie stoi na przeszkodzie