CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Skargi i zażalenia - Znasz sie na "cziterach" ? zajrzyj.
WEGier - Czw 20 Lip, 2006 15:01 powiało grozą ..... ... normalnie "the truth is out there", gdzie jest Sculy ? gdzie Mulder? Gubie się w tym powoli ... po co się logowałeś po raz drugi, tym razem jako fejk? Przecież masz tu inne konto z którego korzystałeś ... nie kapuje po co to ...
Jeżeli ma haxy - BL welcome (wcześniej czy później) - jeżeli nie, to jest zwykły skill wypracowany latami CS`a i wielu jest takich fartuszków
PS Anvi dobrze zrobił, nie można wprowadzać znieczulicy na niektóre sprawy (ja na przykład nagrałem kiedyś Babe sfejkowaną ) cziterzy są wśród nas i należy ich tępić ale śmieszy mnie to robienie tajemnicy wokól tej sprawy ...BABCIA - Czw 20 Lip, 2006 15:40
Cashreen napisał/a:
Juz chyba 10 razy ogladałem demo na WH , esp połaczone i razem i nic nie widze jedna akcja jest moze podjezana ale nazwał bym to fartem lecz nawet na boarda trzeba miec wiecej akcji podejzanych albo jedna konkretna co widac kolesiowi np.speedhacka,aima jak celownik mu sie rusza itp !! Nie wiem co wy tam widzicie ale koles JEST 100% Clear jakbys umiał to wiecej demek nagraj albo jedno dłuzsze i wtedy mozna oceniac !!
tak wcale nie widac na wh a na aima wystarczą skypty i juc ci celownik nie lata. w każdym bądż razie koleś nagrał i dał do ocenienia według mnie ta jedna akcja śmierdzi jak cholera, ale potrzeba nam więcej dowodów może się i tak zdarzyć że gość jest czysty ale po tp jest forum żeby nie było głupich podejrzeć itpCashreen - Czw 20 Lip, 2006 15:41 Lecz przez takich ludzi jak anvi i baba innych ludzi ci którzy nagrywaja sa juz przewrazliwieni na punkcie ~dobrych graczy . Koles dobrze gra a wy juz od czitów wyzywacie Puzniej jak wleci na boarda to moze sie skaczyc tym ze koles nie miał czitów a stracił konto Ludzie Ogarnijcie i pozdro !!
[ Dodano: Czw 20 Lip, 2006 16:50 ]
BABCIA napisał/a:
tak wcale nie widac na wh a na aima wystarczą skypty i juc ci celownik nie lata. w każdym bądż razie koleś nagrał i dał do ocenienia według mnie ta jedna akcja śmierdzi jak cholera, ale potrzeba nam więcej dowodów może się i tak zdarzyć że gość jest czysty ale po tp jest forum żeby nie było głupich podejrzeć itp
Nospread - odpowiedzialny za celownik rusza sie albo nie rusza !!
jezeli chodzi o skypt to bardzo ciezko sie posługiwac skryptem bo jesli sie popsuje a czesto tak sie zdarza masz SteamBanned !! Lepiej sie konfiguruje exe i jesli ma sie głowe na karku i mozg tam gdzie trzeba to nikt cie nie nakryje !!
Prosiłbym zamknac topic sprawa wyjasniona CLEARAnvi - Czw 20 Lip, 2006 16:04 Cashren, ja nie dalem go na boarda tylko na forum bydzi do oceny, nie jestem w 100% pewny by dawac kogos na Black Liste, skoro na nia nie zasluguje, jesli bede pewny w 100% to zaloze tam topic bez zadnego ale, ale teraz zakladam to tutaj bo chce poznac fakt, mimo ze jest malo dowodow na to by kogos oceniac za "czitera" to uzbieram ich wiecej. A czesc z was napewno w tym pomoze.
Peace.teczufka - Czw 20 Lip, 2006 16:47 Nikt nie powiedzial ze tylko 100% trzeba dawac na boarda. http://board.counter-strike.pl jest wlasnie po to zeby rozwiac watpliwosci. Chociaz moderatorzy nie sa nieomyli, to raczej znaja sie troche bardziej od szarych graczy. Nie wszyscy musza sie zgadzac z ich ocena. Oni tez Ci nie kaza sie zgadzac i banowac na podstawie ich oceny. To twoj wolny wybor.BABCIA - Czw 20 Lip, 2006 16:50 ale dzięki też takim graczom możesz się cieszyć grą w spokoju a nie denerwować się jak ktoś wali w ścienę, kij zawsze ma dwa końce, a o ile pamiętam właśnie dzięki takim nagrywanion pozbyliśmy się super graczy, a jeżeli ci to nie przeszkadza to zaprszam na niemieckie serwery tam ich pełnomOrb - Czw 20 Lip, 2006 17:20
BABCIA napisał/a:
ale dzięki też takim graczom możesz się cieszyć grą w spokoju a nie denerwować się jak ktoś wali w ścienę, kij zawsze ma dwa końce, a o ile pamiętam właśnie dzięki takim nagrywanion pozbyliśmy się super graczy, a jeżeli ci to nie przeszkadza to zaprszam na niemieckie serwery tam ich pełno
Tutaj zgodze się z Babuszką Nagrywac trzeba i badać czy jest coś niepokojącego. To leży w interesie wszystkich. Nigdy nie możemy być pewni na 100%, a haxów nie zniese. Nigdy nie bede mial szacunku dla cziterow, nawet gdyby to byl moj najwiekszy ziom Cashreen - Czw 20 Lip, 2006 19:21
M00rbiD napisał/a:
BABCIA napisał/a:
ale dzięki też takim graczom możesz się cieszyć grą w spokoju a nie denerwować się jak ktoś wali w ścienę, kij zawsze ma dwa końce, a o ile pamiętam właśnie dzięki takim nagrywanion pozbyliśmy się super graczy, a jeżeli ci to nie przeszkadza to zaprszam na niemieckie serwery tam ich pełno
Tutaj zgodze się z Babuszką Nagrywac trzeba i badać czy jest coś niepokojącego. To leży w interesie wszystkich. Nigdy nie możemy być pewni na 100%, a haxów nie zniese. Nigdy nie bede mial szacunku dla cziterow, nawet gdyby to byl moj najwiekszy ziom
To chyba normalne ze jak widac u kogos czita to odrazu trzeba go nagrac !! Ja duzo ludzi juz wpakowałem na BL ale za słuszna sprawa i mnie takze chcieli nie raz wrzucic na BL a wszystko przez to ze fart jest przy kazdym z nas i tyle Tylko bez przesady koles wejdzie raz na serv dobrze zagrał i juz sa jego demka w całym necie nappy - Czw 20 Lip, 2006 20:15 Haha, co wy tam widzicie? omg nie moge... jak tutaj mowicie, ze koles cos ma to uhhnowy - Czw 20 Lip, 2006 20:32 jeżeli nic nie ma to wy chyba śnicie tu macie wyciąg z dema zrobione z włączonym wh i jak widać gostek zachowuję się bardzo dziwnie. pozdrawiam speców od czitów ciekawe czy i mnie złapiecie
a o to link