CS bydzia :: www.cs.telsten.com .: Forum użytkowników serwisu i serwerów CS bydzia by www.cs.telsten.com :.
Prośby i propozycje - prośba o admina // WEGier
swinka morska - Sob 29 Lip, 2006 11:41 Niedługo na tym serwie same adminy będą grać, może to i lepiej. Jestem na TAK.
ps.
Jak będziesz już nim wspomnij żem to ja na ciebie głosa oddał siatkarz - Nie 30 Lip, 2006 09:27 oj wegierku... pewnie ze tak
ps. nawet moge ci pomoc bindy porobic lolqBert - Nie 30 Lip, 2006 10:03 takoLKa - Nie 30 Lip, 2006 14:46 Jeżeli tylko potrzebni są admini to to jest chyba najodpowiedznijszy kandydant. TAKSeeeD - Nie 30 Lip, 2006 19:06 a bo ja wiem...........jestem na nie!!! zart pewnie ze TAK a tych co beda na nie przewioze autkiem(jak nowe qie) w bagazniq i wysadze gdzies w parku kampinowskim (beda kampili )
p.s.i ludzie ogarnijcie sie .....adminow i tak jest zamalo (to co ze jest ich z 20......skoro i tak zadko ktooooory wchodzi)neverling~ - Nie 30 Lip, 2006 20:23 takproskillor - Pon 31 Lip, 2006 17:17 loel on ma 25 lat a przez caly pobyt na bydzi myslalem ze to jakis dzieciak ktory lize rowa adminom,no no wegier powodzeniaAnvi - Pon 31 Lip, 2006 19:45
proskillor napisał/a:
loel on ma 25 lat a przez caly pobyt na bydzi myslalem ze to jakis dzieciak ktory lize rowa adminom,no no wegier powodzenia
Predzej osoba która pisze "liże rowa" jest dzieciakiem. Bo to, że osiągnąłeś jakiś wiek nie znaczy, że wraz z nim nabrałeś rozumu...WEGier - Pon 31 Lip, 2006 19:52
Anvi napisał/a:
proskillor napisał/a:
loel on ma 25 lat a przez caly pobyt na bydzi myslalem ze to jakis dzieciak ktory lize rowa adminom,no no wegier powodzenia
Predzej osoba która pisze "liże rowa" jest dzieciakiem. Bo to, że osiągnąłeś jakiś wiek nie znaczy, że wraz z nim nabrałeś rozumu...
spokojnie Anvi, żałosna próba prowokacji (jeżeli ktoś nie wie o kogo chodzi, to wystarczy przeczytać post w skardze na nappiego i zobaczyć "szeroki zakres słów" znany osobnikowi i jego samokrytyka na temat własnego poziomu gry). Nie ma sensu reagować, niech się wyszaleje na młode lata. Zresztą poczuł się zagrożony, gdy w końcu pół serwa przestało tolerować jego wypowiedzi, a koleżki mają bana.
PS ale i tak dankeAnvi - Pon 31 Lip, 2006 21:53 O co to to nie, Danki Ci nie dam!
P.S nie ma za co, poprostu niech nauczy zwracac uwage na siebie a nie krytykowac innych.